Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ Β΄: Περιμένοντας τον επόμενο… Κουλιεράκη

Δημοφιλή

Την τρίτη σεζόν… ζωής του μετράει ο ΠΑΟΚ Β΄ και μέχρι τώρα ο παίκτης-σημείο αναφοράς είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος, μετά από μια χρονιά (σεζόν 2021-22) στη Σούπερ Λιγκ 2, ανέβηκε (και καθιερώθηκε) στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, φθάνοντας να παίζει μέχρι και την εθνική.

Δίπλα στον Κουλιεράκη θα μπορούσε να προσθέσει κανείς και το όνομα του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος έπαιξε πέρσι με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Τζίμας, βέβαια, αποτέλεσε μια εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, μια και στη διάρκεια της περσινής περιόδου είχε καταγράψει παρουσία και συμμετοχές, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ Β΄, αλλά και στην πρώτη ομάδα και στη νέων Κ-19!

Από τους παίκτες, που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ Β΄ την πρώτη χρονιά (σεζόν 2021-22), σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ αγωνίζονται φέτος τόσο οι Παναγιώτης Τζίμας και Μάριος Τσαούσης (αμφότεροι δανεικοί στον ΠΑΣ Γιάννινα), όσο κι ο Στάθης Τάχατος, που ενισχύει την ομάδα του Βόλου. Mακριά από την Ελλάδα παίζει ο Γιώργος Κούτσιας, που εδώ και ένα χρόνο έχει μετακομίσει στο Σικάγο (μεσολάβησε ο δανεισμός του στο Βόλο).

Σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 αγωνίζονται οι Πέτρος Καλουτσικίδης (Λάρισα) και Νίκος Μπουργάνης (Νίκη Βόλου), όπως κι ο Αντώνης Γαϊτανίδης, ο οποίος από τον προηγούμενο μήνα ανήκει στο δυναμικό της Παναχαϊκής. Ακόμη, ο Βασίλης Φασίδης είναι παίκτης της Βέροιας (Γ΄ κατηγορία), ενώ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση (πλέον είναι γενικός αρχηγός στην Κ-15 του ΠΑΟΚ).

Σε ομάδες Σούπερ Λιγκ αγωνίζονται τρεις από τους παίκτες, που αποχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ Β΄. Οι Ζήσης Χατζηστραβός και Ισμαΐλα Ουεντραόγκο ενισχύουν τον Πανσερραϊκό (δανεικός ο δεύτερος), ενώ ο Τίτος Κουτεντάκης ανήκει πλέον στον ΟΦΗ.

Με διετή παρουσία στον ΠΑΟΚ Β΄, οι Τάσος Μελετίδης, Αχιλλέας Σαλαμούρας και Οδυσσέας Σπυρίδης συνεχίζουν πλέον την καριέρα τους σε Μακεδονικό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλή αντίστοιχα. Οσο για τον Ραούλ Μορικέλι, που έπαιξε μια χρονιά στη Σούπερ Λιγκ 2, το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Περούτζια (Γ΄ Ιταλίας), η οποία τον παραχώρησε δανεικό τον προηγούμενο μήνα στη Σορέντο, ομάδα επίσης Γ΄ κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super...

Στην ίδια κατηγορία