Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται από σήμερα στις μάχες των ημιτελικών πρωταθλήματος

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από σήμερα στις «μάχες» των ημιτελικών του πρωταθλήματος βόλεϊ, θέλοντας την πρόκριση στους τελικούς, με στόχο να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο.

Απέναντί του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα της έδρας στους ημιτελικούς.

Tο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μετς και θ’ αρχίσει στις 19.00.

«Τώρα ξεκινάει το πιο σημαντικό κομμάτι του πρωταθλήματος, το καλύτερο κομμάτι της σεζόν. Με καλό βόλεϊ, με καλά παιχνίδια, με πολύ κόσμο ελπίζω, και όλες τις ομάδες με κίνητρο» δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Το πρώτο παιχνίδι είναι μία μεγάλη ευκαιρία και για τις δύο ομάδες, προκειμένου να προκριθούν στους τελικούς, όπως εμείς. Δεν θα είναι εύκολο διότι παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια. Την περσινή σεζόν παίξαμε πολλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό, έτσι και φέτος θα παίξουμε και πάλι αρκετά παιχνίδια απέναντι τους. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας αρκετά. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, με πολλά παιχνίδια. Ελπίζω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια, και θα κάνουμε το καλύτερο, όπως και σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μία περίοδο τώρα με νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας παίξει σε πολλά από αυτά τα παιχνίδια πολύ καλά, και είμαστε σε καλή κατάσταση.  Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό, αλλά όταν έχεις μία σειρά η οποία κρίνεται στις τρεις νίκες κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά δεν έχει σημασία όταν παίζεις τόσα πολλά παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο, ίσως έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα επειδή γνωρίζεις το γήπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η στιγμή της δικαίωσης για τον Σάστρε

Ήταν ένα μήνυμα γεμάτο πίκρα, απογοήτευση. Μόλις είχε μείνει εκτός αποστολής για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, απέναντι στον...

Στην ίδια κατηγορία