Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: «Αντεπίθεση μαζί»

Δημοφιλή

Μήνυμα αντεπίθεσης από πλευράς ΠΑΟΚ μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε στο Μάξιμιρ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League, έχοντας ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο στην Τούμπα δεδομένου πως καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0. Ενδεικτικό πως η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τόνισε πως «θα αντεπιτεθούμε μαζί» στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X», ορμώμενη από την επαναληπτική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Κάτι που επισημαίνεται και από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως μετά τη λήξη της πρώτης «μάχης» με τους Κροάτες επισήμανε πως «για κάποιους οι πιθανότητες μπορεί να είναι 80- 20 αλλά η ομάδα μου θα παλέψει στην Τούμπα ώστε να κυνηγήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν. Έληξε απλώς το… πρώτο ημίχρονο. Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη ένα ματς στη Θεσσαλονίκη. Και έχουμε αποδείξει και άλλες φορές μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να επιστρέψουμε».

Επί του παρόντος, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην εντός έδρας κεκλεισμένων αναμέτρηση με τον Άρη στην πρεμιέρα των Play Off, με την υποσημείωση πως οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο εξ ου και η απόφαση για διανυκτέρευση στο Ζάγκρεμπ και προπόνηση το πρωί της Παρασκευής επί κροατικού εδάφους πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερή αποθέωση από τον προπονητή της Μπριζ στην Τούμπα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία