Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάνω από 160 εκ. ευρώ έβαλε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν

Δημοφιλή

Ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, πήρε το λόγο στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων και αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδας, αλλά και την αναγκαιότητα να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

«Υπάρχει αναγκαιότητα αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου για να είναι εντάξει η εταιρεία σε θέματα ισολογισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρομάτης.

Έτσι, λοιπόν, θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5 εκατομμυρίων και 1 ευρώ. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φτάνει τα 121 εκατομμύριά 257 χιλιάδες 458 ευρώ.

Όσον αφορά τις μετοχές της ομάδας, το 84.93% των μετοχών έχει ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη πριν τη σημερινή αύξηση. Το 80.60% είναι στη Dimera και το υπόλοιπο 4% σε φυσικά πρόσωπα και μη του ομίλου.

Το ποσό που έχει βάλει συνολικά ο μεγαλομέτοχος 159.024.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου!

Αν προσθέσουμε και τις χορηγίες των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από Μακεδονία Παλάς, Πόρτο Καρράς, OPEN TV και Σουρωτή, τότε το ποσό που έχει μπει στον ΠΑΟΚ είναι κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο! (pic)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία