Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πρώτο θέμα σε Ουκρανία-Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται μια… ανάσα από το να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μπότο, για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στα ΜΜΕ της Ουκρανίας και της Πορτογαλίας τα οποία μιλούν για «κορυφαία κίνηση» του Δικεφάλου.

Όπως είναι φυσιολογικό, η είδηση φιγουράρει σε Πορτογαλία και Ουκρανία, με τους συμπατριώτες του 55χρονου αθλητικού διευθυντή να μιλούν με θαυμασμό για την κίνηση του ΠΑΟΚ, την οποία χαρακτηρίζουν κορυφαία δεδομένης της παρακαταθήκης που άφησε στη Μπενφίκα επί σειρά ετών.

Από την άλλη, οι Ουκρανοί υποδέχτηκαν… μουδιασμένοι τα νέα, καθώς ο Μπότο δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 αλλά όπως επισημαίνουν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να «σπάσουν» τη ρήτρα και να καταβάλλουν τα χρήματα για την απόκτησή του.

Κάτι που δεν είχαν πετύχει ούτε οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η Ρόμα το φθινόπωρο του 2020, εισπράττοντας την αρνητική απάντηση τόσο του Μπότο όσο και της Σαχτάρ.

Κατά καιρούς αρκετές ήταν οι ομάδες που πέρασαν την πόρτα των Ουκρανών για την απόκτησή του 55χρονου αθλητικού διευθυντή, μεταξύ των οποίων και η Έβερτον, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν η σειρά της Σπαρτάκ Μόσχας να εισπράξει… άκυρο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ουκρανικής ομάδας, Ρινάτ Αχμέτοφ, και τα όσα είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας, «ο Μπότο θεωρείται βασικός συνεργάτης του συλλόγου και τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ειδικός σκύλος για τους Βέλγους στην Τούμπα (pic)

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει με φόντο την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο των «8»...

Στην ίδια κατηγορία