Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ζίβκοβιτς: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα»

Δημοφιλή

Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική Σερβίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, στη δική του απόδοση και στη μετέπειτα πορεία του ΠΑΟΚ.

Για την παρουσία του στο Μουντιάλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου, είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Το περίμενα και το ήθελαν να το ζήσω αυτό, προς το παρόν να επικεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».

Για τις καλές εμφανίσεις και τις δύο τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους παίκτες, οι νίκες δίνουν ψυχολογία, τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν σε μία καλή στιγμή, έχει βελτιωθεί η ψυχολογία μας, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις».

Για το γεγονός πως βρίσκεται μακριά από τα γκολ για καιρό: «Δεν με αγχώνει αυτό, εγώ δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα. Σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να έρθει το γκολ».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει μεγάλο ταλέντο, χρειάζεται δουλειά, γιατί είναι πολύ νέο, αλλά αν δουλέψει σκληρά και σωστά έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά ακόμα και τώρα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία