Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Βόλος

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει σήμερα (13/11) τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες έξι φορές, με τον Δικέφαλο να είναι αήττητος, έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά και ο Τσούμπα Άκπομ έχουν βρεί δίχτυα από δύο φορές απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

Μόλις έξι αναμετρήσεις έχουν μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ έχει 4 νίκες, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες.

Στους αγώνες που έχουν γίνει στην Τούμπα γνώρισε δύο ήττες στις πρώτες επισκέψεις της χωρίς να σημειώσει ούτε γκολ και την περσινή σεζόν υπήρξε το εντυπωσιακό μεταξύ τους 4-4.

Ο ΠΑΟΚ είχε σημειώσει τέσσερα γκολ στις πρώτες δύο φορές που τον είχε υποδεχθεί και από τέσσερα στα δύο τελευταία μεταξύ τους. Στην ισοπαλία του πρώτου γύρου της περσινής σεζόν (4-4) και στη νίκη του με 4-0 στον δεύτερο γύρο με γηπεδούχο τον Βόλο.

Ο Άκπομ σκόραρε τόσο στο πρώτο ματς της Τούμπας, όπως και στον Βόλο και είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει και κατά της ομάδας της Μαγνησίας και στα δύο παιχνίδια της χρονιάς.

Δύο γκολ σημείωσε ο Ζίβκοβιτς στο 4-4, κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα έξι συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν μετρά ήδη δύο απώλειες βαθμών στην έδρα του, την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1 και το 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης. Μέχρι τώρα έχει τέσσερις νίκες, με αντιπάλους τον Παναιτωλικό, τον Ατρόμητο, την Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βόλος εκτός έδρας είναι αήττητος σε σύνολο πέντε αγώνων, αφού έχει επικρατήσει της ΑΕΚ, του Παναιτωλικού και του Ατρομήτου, ενώ έχει ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Λαμία.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-4


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία