Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Πάμε για δεύτερο σερί τίτλο»

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από το 20ο Final-4 Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών, Δημήτρης Πελεκίδης και Μαρία Χατζηπαρασίδου, στάθηκαν στη σημαντικότητα του εν λόγω εγχώριου θεσμού με τον πρώτο να επισημαίνει πως « η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να διεκδικήσει τον δεύτερο κατά σειρά τίτλο» και την αρχηγό του ΠΑΟΚ να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Καταρχάς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά, ήταν μια είδηση την οποία μάθαμε αιφνιδιαστικά εχθές το βράδυ. Το τελευταίο διάστημα έχουν φύγει αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο του χάντμπολ, ας είναι αυτό το τελευταίο συμβάν.

Θέλω να ευχαριστώ από την μεριά του συλλόγου τους αρμόδιους φορείς του δήμου Πεντέλης, Αστέρα Μελισσίων, οι οποίοι συνετέλεσαν να έρθει αυτή η διοργάνωση σε μια περιοχή η οποία φαντάζομαι τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει το άθλημα του χάντμπολ στην περιοχή, και μακάρι να προχωρήσει και να εξελιχθεί διότι πραγματικά το έχουμε ανάγκη, όχι μόνο στο γυναικείο χάντμπολ αλλά και στο χάντμπολ γενικότερα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για εμάς είναι η Πέμπτη συνεχόμενη συμμετοχή στο Φαιναλ Φορ. Καταρχάς να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να γίνουν καλά παιχνίδια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, και το κομμάτι του θεάματος, και ο κόσμος να έρθει να μας δει από την περιοχή, να δει πραγματικά ωραίους αγώνες. Από κει και πέρα εμείς σαν ομάδα, ούτως ή άλλως πρωταγωνιστούμε στο χάντμπολ γυναικών και στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου, και πραγματικά η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να διεκδικήσει τον δεύτερο κατά σειρά τίτλο».

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Δεν θα πω διαφορετικά πράγματα από τον προπονητή μου. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια, από την πλευρά των αθλητριών, στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά.

Κατ’ επέκταση θα ήθελα και εγώ να ευχαριστώ τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι θα καλύψουν ένα ακόμα Φαναιλ-Φορ.

Πάνω απ’ όλα θα ήθελα αυτό το διήμερο, οι ομάδες να έχουν την υγεία τους, να δούμε ένα όμορφο θέαμα και ο καλύτερος να κερδίσει και τον τίτλο».

Προηγούμενο άρθροNon stop ο Κεντζιόρα
Επόμενο άρθροΧωρίς Σαμάτα με Άρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τη γλύτωσε για Λαμία ο ΠΑΟΚ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας είχε καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ, με αφορμή τον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία