Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Non stop ο Κεντζιόρα

Δημοφιλή

Εξαιρουμένου του Ντόμινικ Κοτάρσκι που αναμενόμενα τίθεται εκτός συναγωνισμού αναφορικά με τον αριθμό συμμετοχών του στον ΠΑΟΚ, σειρά παίρνει ο Τόμας Κεντζιόρα δεδομένου πως συνιστά τον δεύτερο παίκτη σε εμφανίσεις από το αρχικό σχήμα με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο Πολωνός αμυντικός επί του παρόντος έχει καταγράψει 31 συμμετοχές σε ρόλο βασικού (σ.σ όπως έγραψε το κοντέρ του στην Κροατία) και φαντάζει ασταμάτητος, δηλώνοντας το «παρών» σε διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το αξιοσημείωτο δε πως σωματικά… καλά κρατεί, δείχνοντας πως «κουμπώνει» καλύτερα μετατοπισμένος στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Αρχής γενομένης από το 2024 ο Τόμας Κεντζιόρα αγωνίστηκε σε συνολικά 15 ματς, με την επισήμανση πως στο μοναδικό παιχνίδι που ενεργοποιήθηκε ως έξτρα λύση από τον πάγκο στη λογική της διαχείρισης ήταν το εκτός έδρας Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και ακολούθως η ρεβάνς που δεν έπαιξε καθόλου. Αναφορικά με τα υπόλοιπα ματς; Ο Πολωνός αμυντικός είναι αναντικατάσταστος, αγωνιζόμενος συνεχώς, καταγράφοντας συνολικά 35 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Με τη συμμετοχή του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ στο AFCON συνιστούσε τον μοναδικό δεξιό στόπερ σε μία θέση που «κουμπώνει» ιδανικά. Εξ ου και η επανειλημμένη χρησιμοποίησή του στη βασική ενδεκάδα από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Άξιο αναφοράς μάλιστα πως αυτή είναι και η θέση του στην εθνική Πολωνίας, στην οποία αναμένεται να δώσει το «παρών» το διάστημα της διακοπής από τη στιγμή που βρίσκεται στις κλήσεις της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έκπληξη στη Formula 1: Στην Audi από ο Χούλκενμπεργκ

Η Audi ανακοίνωσε πως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Haas...

Στην ίδια κατηγορία