Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χωρίς Σαμάτα με Άρη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (10.03) υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, για την 1η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 και θέλει να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο μίνι πρωτάθλημα. Μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με φόντο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, άπαντες προσανατολίζουν την προσοχή τους στο τοπικό ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Κάτω από δυνατή βροχή διεξήχθει η προπόνηση του Σαββάτου (09.03). Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και δε θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Εκτός αποστολής κι οι Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μυθικό video: Ο πιωμένος Κάραγκερ παίρνει συνέντευξη από τον Σάντσο

Ο Τζέιμι Κάραγκερ βρέθηκε στο Βέσταφαλεν από τη θέση του δημοσιογράφου, ωστόσο έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ,...

Στην ίδια κατηγορία