Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παγκόσμιο ΣΟΚ: Συνδέουν με δύο δολοφονίες τον Καρίμ Μπενζεμά! (videos)

Δημοφιλή

Νέες δηλώσεις στη Γαλλίας σε βάρος του Καρίμ Μπενζεμά. Αυτή τη φορά τον συνδέουν με δύο δολοφονίες. Συγκεκριμένα, ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, στις εκλογές του 2022, Ερίκ Ζεμούρ,μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή συνέδεσε τον επιθετικό της Αλ Ιτιχάντ με τις δολοφονίες των καθηγητών Ντομινίκ Μπερνάρ και Σάμιουελ Πάτι. Ο πρώτος δολοφονήθηκε από ισλαμιστή πριν από λίγες ημέρες σε σχολείο στην Αράς, ενώ ο δεύτερος αποκεφαλίστηκε στη Γαλλία από φανατικό Τσετσένο.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας μουσουλμάνος που θέλει να εφαρμόσει τη σαρία, και η σαρία προβλέπει τζιχάντ, και τζιχάντ σημαίνει να σκοτώσεις τον Ντομινίκ Μπερνάρ, σημαίνει να σκοτώσεις τον Σάμιουελ Πάτι. Κάνω μια απευθείας σύνδεση γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η σαρία είναι ένας θεϊκός νόμος, ότι τους επιβάλλεται. Η σαρία προβλέπει, μεταξύ άλλων, ιερό πόλεμο κατά των απίστων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ζεμούρ.

Η αντίδραση του Μπενζεμά, μέσω του δικηγόρου του, ήταν άμεση και θα καταθέσει μήνυση κατά του Γάλλου πολιτικού. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας συνέχισε την «επίθεση» σε βάρος του ποδοσφαιριστή. Ο Ζεράλδ Νταρμανέν ήταν αυτός που πρώτος έκανε λόγο για σχέση του παίκτη με ισλαμιστική οργάνωση και τώρα επανήλθε με νέες δηλώσεις.

«Η καταγγελία που υπέβαλαν οι δικηγόροι του; Είναι ένα δικαστικό κατηγορητήριο. Θα αφήσω την απάντηση στα δικαστήρια. Έχει κάνει μήνυση. Ο Μπενζεμά είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, τον οποίο ακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι. Παρατήρησα ότι ακόμα δεν έχει κάνει tweet για τη δολοφονία εκείνης του καθηγητή στο Αράς, ούτε για τα αποκεφαλισμένα μωρά, τις βιασμένες γυναίκες, τους 1.300 που σφαγιάστηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες στο Ισραήλ. Η τρομοκρατία είναι πολύ ύπουλη. Συνίσταται στη χρήση όλων των μέσων της κοινωνίας – αθλητισμού, μουσικής, επιρροής στο Διαδίκτυο – για την προώθηση του Ισλάμ.

Θα ήθελα πολύ ο κ. Μπενζεμά να κάνει tweet για τη δολοφονία του καθηγητή στο Αράς. Είναι γνωστός για ένα εξαιρετικά ριζοσπαστικό Ισλάμ, με δεσμούς, δυστυχώς, με ανθρώπους που μερικές φορές χαίρονται για τη δολοφονία του Σάμουελ Πάτι, για παράδειγμα. Δεν μπορούμε να είμαστε επιλεκτικοί στην αγανάκτησή μας. Αυτό είναι το νόημα του “Freerism”, δυστυχώς χρησιμοποιώντας επιλεκτικά μηνύματα με ύπουλο τρόπο, να μπορεί να δείξει ότι μέσα από τον αθλητισμό, τη μουσική και την κοινωνία υπάρχει κάτι διαφορετικό από τη ριζοσπαστικοποίηση σε έναν τόπο λατρείας» ανέφερε ο υπουργός.


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία