Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάει για το μεγάλο «μπαμ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημοφιλή

Έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 21χρονο μέσο, Έντσο Φερνάντες, το αστέρι του οποίοιυ έλαμψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του στην μπενφίκα ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Έντσο Φερνάντες κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 με την εθνική Αργεντινής αλλά και το τρόπαιο του καλύτερου νέου παίκτη του τουρνουά και μαγνήτισε τα βλέμματα των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κάνουν λόγω για έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει μπει γερά στο κόλπο απόκτησης του νεαρου χαφ, αλλά και ότι προτίθεται να πληρώσει όλο το ποσό της ρήτρας του. Για τον νεαρό μέσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι διαθετιμένες να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Ο Έντσο Φερνάντες έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι και τον Ιούνιο του 2027.


Τελευταία νέα

Μετά τον ΠΑΣ και η Κηφισιά στη Super League 2

Μόλις ένα χρόνο κράτησε το «όνειρο» της Κηφισιάς στα «σαλόνια» της Super League. H νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστείων...

Στην ίδια κατηγορία