Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάει για δεξί μπακ και… βλέπει

Δημοφιλή

Αφού έκλεισε, λοιπόν, τα ανοιχτά μέτωπα και έχει “δέσει” το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του για τα επόμενα χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί πλέον σε δύο κατευθύνσεις.

Έχει στην ατζέντα του και κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα) θα ανοίξει και τον φάκελο “Ράζβαν Λουτσέσκου”, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και μ΄ αυτό θα ασχοληθεί προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, όταν κριθεί ότι είναι η κατάλληλη ώρα, με το κλίμα να είναι σαφώς θετικό, ενώ αργά ή γρήγορα θα ασχοληθεί και με την υπόθεση του Τάισον, που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τους δανεικούς, Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Μάρκος Αντόνιο, η τύχη τους θα κριθεί προς το τέλος της σεζόν.

Έχοντας “καθαρίσει” με τα περισσότερα μέτωπα, έχοντας χτίσει τη βάση για το μέλλον κι έχοντας πια ελάχιστες εκκρεμότητες, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ήδη την προσπάθεια για την ποιοτική του αναβάθμιση στο μεταγραφικό παζάρι που έρχεται, αλλά και σ΄ αυτό του καλοκαιριού.

Στην Τούμπα, σε συνεργασία πάντα με τον Λουτσέσκου, γνωρίζουν που πρέπει να στοχεύσουν στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδου και έχει αρχίσει ήδη η προεργασία και για τον Ιανουάριο, αλλά και για το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον Ιανουάριο, ο ΠΑΟΚ κινείται ήδη ψάχνοντας στην αγορά για έναν δεξιό μπακ, ο οποίος θα είναι στα δεδομένα του Μπάμπα, με τον οποίο ο Δικέφαλος “κλείδωσε” την αριστερή πλευρά της άμυνας. Με δεδομένο ότι ο Κεντζιόρα υπολογίζεται πια περισσότερο για τη θέση του δεξιού στόπερ ως “μπακ απ” του Εκόνγκ, ο οποίος θα λείψει για τουλάχιστο ένα μήνα μετά την Πρωτοχρονιά λόγω του Αφρικα Καπ, στην Τούμπα αποφάσισαν να ψάξουν για τον Ιανουάριο έναν δεξιό μπακ.

Για την ώρα δεν υπάρχει άλλη “επείγουσα” ανάγκη για τον χειμώνα, ωστόσο το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να βάζει στόχους και να παρακολουθεί παίκτες για το καλοκαίρι. Τα ταξίδια, μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει για να γίνει μια προεπιλογή κι απ΄ αυτούς τους παίκτες που έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο, μπορεί να καλυφθεί κάποια ανάγκη αν προκύψει τον Ιανουάριο.


Τελευταία νέα

Δουλειά στην τακτική και ρεπό για τον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για τους τρεις «τελικούς» του πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέκου να δουλεύει στην...

Στην ίδια κατηγορία