Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Αγιαξ παρακολουθεί τον Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Όπως αποκάλυψε η FORZA, ο ΠΑΟΚ και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είχαν κλειδώσει τη ανανέωση του Κροάτη κίπερ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δύο ημέρες μετά να επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 23χρονο τερματοφύλακα για συμβόλαιο έως το 2028. Σαφώς μέσω αυτού αυξήθηκαν αρκετά και οι αποδοχές του Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Πάντως, τον κίπερ του ΠΑΟΚ τον τσεκάρουν αρκετές ομάδες και μια από αυτές είναι και ο σύλλογος στον οποίο και εκπαιδεύτηκε. Ο λόγος σαφώς γίνεται για τον Άγιαξ, που δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει τι κάνει ο Κοτάρσκι στον Δικέφαλο, καθώς δεν τον θεωρεί καμένο χαρτί. Άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους με έξυπνο τρόπο και… κάτω από τη μύτη του Άγιαξ, έχοντας φυσικά ως σύμμαχο την Γκόριτσα. Οι Ολλανδοί λοιπόν παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα.

Σαφώς ο «Αίαντας» δεν είναι ο μόνος σύλλογος που τσεκάρει τον Κοτάρσκι, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για την πρώην ομάδα του ουσιαστικά. Όσον αφορά το κομμάτι εθνικής, ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει εξηγήσει στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, πως αν συνεχίσει έτσι τότε θα έχει μια θέση στην τριάδα των πορτιέρε που θα βρεθεί στα γήπεδα του EURO 2024.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία