Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οταν ο Οτσόα πλησίασε στην Τούμπα

Δημοφιλή

Tο Μεξικό αντιμετωπίζει σήμερα τη Σαουδική Αραβία κι ο Γκιγιέρμο Οτσόα θα καλύψει και πάλι τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Λίγοι είναι αυτοί που θα θυμούνται πως ο Οτσόα το καλοκαίρι του 2017 έφτασε μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ εκείνο το διάστημα αναζητούσε τερματοφύλακα για να του δώσει τη φανέλα του βασικού. Οι δύο υποψήφιοι ήταν ο Γκιγιέρμο Οτσόα και ο Αργεντίνος Ροντρίγκο Ρέι.

Ο Δικέφαλος κυνήγησε μέχρι τέλους την περίπτωση του Λατινοαμερικάνου πορτιέρο. Μάλιστα, μέχρι και ραντεβού πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία για να τον πείσουν οι «ασπρόμαυροι». Ο ΠΑΟΚ είχε ενεργοποιήσει ακόμα και τον Γέρμαν Τσιστιακόφ, που διατηρεί φιλική σχέση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο Δικέφαλος του είχε προτείνει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές λίγο πιο πάνω από το ένα εκατομμύριο, αλλά τελικά ο Οτσόα απέρριψε την πρόταση και συνέχισε την καριέρα του στο Βέλγιο. Έτσι, ο Δικέφαλος τελικά απέκτησε τον Ροντρίγκο Ρεί και στη συνέχεια και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον δεύτερο να γίνεται εν τέλει ο βασικός πορτιέρε του ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία