Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οταν ο Καρυπίδης χάρισε χρήματα του συμβολαίου του

Δημοφιλή

Η Χαρτς έχει έντονο «ασπρόμαυρο» στοιχείο στο παρελθόν, καθώς εκεί έχουν αγωνιστεί τόσο ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Καρυπίδης (2006-2009), όσο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης (2017).

Το καλοκαίρι του 2006, οι διοικούντες τη Χαρτς, ενθουσιασμένοι απ’ τις εμφανίσεις του Χρήστου Καρυπίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, προχώρησαν στην απόκτησή του. Ο 24χρονος -τότε- κεντρικός αμυντικός, αν και θα μπορούσε να φύγει ως ελεύθερος, χάρισε τα χρήματα του συμβολαίου του, περίπου 140.000 ευρώ, ενώ έφερε κι ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ στην ομάδα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ, ποσό διπλάσιο από αυτό που λάμβανε από τον ΠΑΟΚ. Ο Καρυπίδης παρέμεινε για μία τριετία στο Εδιμβούργο, αγωνιζόμενος, τη σεζόν 2006/07 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα της Σκοτίας. Συνολικά, φόρεσε 62 φορές τη μπορντό φανέλα, σημειώνοντας 3 γκολ.


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία