Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Oταν η ΔΕΑΒ κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά

Δημοφιλή

Για μια (!) κροτίδα, που άναψε στο πρόσφατο ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ-βάσει έκθεσης ενός παρατηρητή- οπαδού- με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών της Τούμπας. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι σε ένα κατάμεστο γήπεδο δεν σημειώθηκε το παραμικρό, κι ενώ ο Δικέφαλος είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 4-1, με τους οπαδούς τους να προκαλούνται ευθέως από τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών στο δεύτερο γκολ.

Λίγες ημέρες μετά, ακολούθησε ο επεισοδιακός αγώνας για τη Super League 2 στη Ρόδο μεταξύ του τοπικού Διαγόρα και της Παναχαϊκής, όπου συνέβησαν πολύ σοβαρότερα γεγονότα, μια και καταγράφηκαν εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Θα περίμενε κανείς ότι η ΔΕΑΒ θα προχωρούσε στην επιβολή ανάλογων- με τα σοβαρά επεισόδια -ποινών, ωστόσο, προς γενική έκπληξη, τιμώρησε τις δύο ομάδες μόνο με χρηματικά πρόστιμα, κι όχι με ποινή έδρας.

Ειδικότερα, στο Διαγόρα επέβαλλε πρόστιμο ύψους 20 χιλ. ευρώ και στην Παναχαϊκή πρόστιμο 15 χιλ. ευρώ.

Είναι σαφές ότι με αποφάσεις, που λαμβάνονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, προκαλούνται σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τη ΔΕΑΒ και το πώς αποφασίζει για τις τιμωρίες εδρών ή μη. Κι όλα αυτά, παραμονές της έναρξης των πολύ σημαντικών αγώνων στα πλέι οφ, που κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το ρόλο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο πιο παραγωγικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς της τετραετίας

Την πιο παραγωγική του χρονιά στον ΠΑΟΚ διανύει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που "τρέχει" την τέταρτη σεζόν του στην Τούμπα. Τη...

Στην ίδια κατηγορία