Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ορθιοι οι νέοι κόντρα στην ΑΕΚ και με παίκτη λιγότερο

Δημοφιλή

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα νέων Κ-19.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62′ με πέναλτι (από το 57′ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Πασαχίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και στο 79′ με κεφαλιά του Καλαϊτσίδη, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Καλόγηρου, διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι Νικολακούλης, Κούπενος, Πολυκράτης (65′ Δεληγιάννης), Καστίδης, Πασαχίδης, Αλμασίδης (58′ Σνάουτσνερ), Μπάμπουρας (75′ Καλαϊτσίδης), Καλόγηρος, Γκιτέρσος, Παπαγεωργίου (65′ Φίλων), Χατσίδης (75′ Μύθου).

Για τους «ασπρόμαυρους» του Πέτρου Τσιαπακίδη σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί των οχτώ νικών, παραμένουν ωστόσο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, οδηγούν την κούρσα με 31 βαθμούς, δύο περισσότερους από Αστέρα και Ολυμπιακός, που έχουν από ένα ματς λιγότερο (εκκρεμεί το μεταξύ τους παιχνίδι στην Τρίπολη).

Η Κ-19 του Δικεφάλου έμεινε εκτός κορυφής την τελευταία διετία, διάστημα στο οποίο ο τίτλος κατέληξε στον Παναθηναϊκό (πρόπερσι) και στον Ολυμπιακό (πέρσι). Φέτος δείχνει να υπερτερεί έναντι των αντιπάλων της παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών της.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία