Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ώρα… κλήρωσης στην Super League 2

Δημοφιλή

Διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στη Super League 2 πριν την κλήρωση της Δευτέρας (11/9), όπου μεταξύ άλλων θα καταρτιστούν και οι δύο όμιλοι της κατηγορίας. Έτσι ο ΠΑΟΚ Β θα μάθει οριστικά τους αντιπάλους του για τη νέα σεζόν στον Βόρειο όμιλο, όπου τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένεται να βρεθεί και η ΑΕΚ Β.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 στο Holiday Inn Athens Airport (40,2 χλμ. Αττικής Οδού), με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Εγγραφή νέου μέλους

2. Υγειονομική Επιτροπή Διοργανώτριας

3. Εκτύπωση εισιτήριων αγώνων

4. Ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος

5. Ορισμός Εκπροσώπων – Δικηγόρων Διοργανώτριας Αρχής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ καθώς επίσης και στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ

6. Πρωτάθλημα U-19

7. Κανονισμός Παρατηρητών

8. Οικονομική Εγκύκλιος

9. Έλεγχος της κατάστασής των γηπέδων

10. Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών

11. Κατάρτιση Ομίλων Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023 – 24

12. Διάφορα θέματα.

Μετά το πέρας του Δ.Σ. και περί ώρας 16:00 θα ακολουθήσει η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία