Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Οπαδοί της ΑΕΚ απειλούσαν με μηνύματα θανάτου τον Έσκας! (pics)

Δημοφιλή

Δυο μήνες μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 της Τούμπας για την κανονική περίοδο της Super League, ο διαιτητής του συγκεκριμένου ντέρμπι προέβη σε μία απίστευτη αποκάλυψη. Ο λόγος για τον Εσπέν Έσκας που είχε σφυρίξει την αναμέτρηση της 19ης Φεβρουαρίου. Ο Νορβηγός ρέφερι παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του.

Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε, ήταν αν βρήκαν γρήγορα το τηλέφωνό του (σ.σ. από την Ελλάδα), για να απαντήσει πως: «Ναι, ήταν συναρπαστικό. Δεν μπορούσα να δουλέψω για τις επόμενες ώρες (σ.σ. μετά την ανακοίνωση του ορισμού). Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει σε σχέση με άλλες διεθνείς αποστολές».

Για την ατμόσφαιρα που συνάντησε, είπε: «Το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν τον αγώνα κι ένιωθες ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί αστυνομικοί, όσοι και οπαδοί, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται φιλοξενούμενοι φίλαθλοι. Αυτοί οι αγώνες έχουν ένα ιστορικό βίας και μάλιστα δολοφονίας (σ.σ. γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο), επομένως απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας. Κι αυτό είναι, κατά κάποιο τρόπο, καλό για εμάς ως διαιτητές».

Ακολούθως ο Έσκας αναφέρεται στα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε από οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα, δείχνοντας μάλιστα και τα σχετικά print screen στον δημοσιογράφο:

«Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου
ORIGINAL 21», έγραφε ένα εξ αυτών, ενώ άλλο, του έλεγε:

«Έλα στην Αθήνα μπασ@@@ και αν επιζήσεις από φόνο, θα είναι θαύμα.
Ντροπή σου».

Ο ίδιος απάντησε πως: «Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, οπότε το παίρνω πολύ χαλαρά. Αλλά στους δικούς μου ανθρώπους δεν αρέσει».


Τελευταία νέα

Αποχωρεί από Πανσερραϊκό ο Γκαρσία

Διά στόματος Πάμπλο Γκαρσία «ναι, ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά» και ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία