Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μόντριτς έχει να πάρει μία δύσκολη απόφαση

Δημοφιλή

Ο Λούκα Μόντριτς κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο. Ο εμβληματικός χαφ των Μαδριλένων, είχε διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα συζητούσε με καμία ομάδα αφού πρόθεσή του ήταν να ανανεώσει με την Ρεάλ.

Τελικά, μετά από σύντομες συζητήσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Μόντριτς συμφώνησε να παραμείνει στους Μαδριλένους για ακόμη έναν χρόνου για να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2024. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν του Μόντριτς στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο 38χρονος χαφ με την ολοκλήρωση της σεζόν 2023-2024 αναμένεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ωστόσο, ο χρόνος περνά και ακόμη οι δύο πλευρές δεν έχουν ανακοινώσει την συμφωνία τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας AS, υπάρχει σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας που έχει πλησιάσει την πλευρά του Μόντριτς έχοντας κάνει μια πολύ μεγάλη οικονομική πρόταση. Συγκεκριμένα, του δίνουν 50 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, χρήματα που είναι διπλάσια από αυτά που λαμβάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση του Μόντριτς.


Τελευταία νέα

Ο… θάνατος σου η ζωή μου στην Τούμπα

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή αλλιώς… τελικός πρωταθλήματος στην Τούμπα! Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τη μάχη του τίτλου λαμβάνει χώρα το απόγευμα...

Στην ίδια κατηγορία