Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Όνειρο ένα μετάλλιο με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για την πορεία της περασμένης σεζόν, τους στόχους και τα όνειρα του ενόψει της επόμενης, μίλησε ο περιφερειακός της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Χρήστος Παυλίδης, βγαίνοντας «Τετ Α Τετ» στη FORZA. O 24χρονος αθλητής του Δικεφάλου, που ακολουθεί παράλληλα σπουδές και στην Γεωπονική, μιλάει για την ζωή του εντός και εκτός πισίνας.

Πότε ήρθε η πρώτη σου επαφή με την πισίνα και το πόλο;

«Στα 9 μου ήρθε η πρώτη επαφή με την πισίνα. Μας είχε πάει η μητέρα μου με τον αδερφό μου, για να μάθουμε κολύμβηση, με τον αδερφό μου. Εκεί μας είδαν από κάποιοι άνθρωποι από το πόλο, μας πρότειναν να το δοκιμάσουμε και από τότε… κολλήσαμε μέχρι σήμερα, 14 χρόνια μετά».

Πότε κατάλαβες ότι αυτό θα ξεπεράσει τα όρια του απλού χόμπι;

«Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Αφού ξεκινάς να παίζεις για μια τέτοια ομάδα, ξέρεις ότι υπάρχουν απαιτήσεις πρωταθλητισμού, ακόμα και αν το άθλημα είναι κατά βάση ερασιτεχνικό. Όταν παίζεις για έναν μεγάλο σύλλογο, πρέπει να είσαι εκεί με όλο σου το είναι, σε προπονήσεις και αγώνες».

Την περασμένη σεζόν μπήκατε στα play offs, κατακτήσατε την πέμπτη θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο. Τι γεύση αφήνει στον ΠΑΟΚ η χρονιά; 

«Ξεκινήσαμε άσχημα, κυρίως λόγω της έλλειψης ομοιογένειας. Ήρθαν καινούριοι παίκτες και μέχρι να δεθούμε δεν παίζαμε στα στάνταρ που μπορούσαμε. Στην πορεία της σεζόν ανεβήκαμε σταδιακά και καταφέραμε να μπούμε στα play off και να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Είχαμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε και το μετάλλιο, αλλά η χρονιά άφησε μια γλυκιά γεύση στο τέλος της».

Ποιος ο στόχος σας για την επερχόμενη σεζόν;

«Ο στόχος είναι σίγουρα η διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή να εξασφαλίσουμε για ακόμα μια χρονιά την είσοδο στα play off. Από εκεί και πέρα θέλουμε να διεκδικήσουμε μια θέση ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

Η προσωπική φιλοδοξία του Χρήστου; Το μεγάλο όνειρο;

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω έτσι και αλλιώς, άρα η προσωπική μου φιλοδοξία, αν θες και όνειρο, είναι κάποια στιγμή να καταφέρω να διακριθώ μαζί της. Στόχος μου είναι να κερδίσω ένα μετάλλιο. Μακάρι αυτό να το πετύχουμε με την δουλειά μας, την σεζόν που έρχεται».

Έξω από την πισίνα τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου; Με τι άλλο ασχολείσαι;

«Πέραν του πόλο είμαι φοιτητής Γεωπονίας, οπότε ο χρόνος μοιράζεται ανάμεσα σε αυτές τις δυο υποχρεώσεις. Κατά την διάρκεια της σεζόν, υπάρχουν τα μαθήματα της σχολής αλλά και καθημερινές διπλές προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και λίγος χρόνος για να περάσεις με φίλους, εντός και εκτός ομάδας».

Τώρα, που δεν υπάρχουν οι υποχρεώσεις της αγωνιστικής περιόδου;

«Μου μένουν λίγα μαθήματα για το πτυχίο, οπότε ο στόχος είναι να κάνω το καθοριστικό βήμα στην τρέχουσα εξεταστική. Στην συνέχεια, θα έχει ξεκούραση και διακοπές, φυσικά στην Χαλκιδική».

Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Ένας καφές με τα παιδιά από την ομάδα, μετά την πρωινή προπόνηση, ένα σινεμά, ήρεμα πράγματα γενικότερα, ειδικά κατά την διάρκεια της σεζόν. Ουσιαστικά, η Κυριακή είναι η μέρα χαλάρωσης».

Σου αρέσει να παρακολουθείς κάποιο άθλημα, σαν φίλαθλος;

«Ναι, το μπάσκετ μου αρέσει μετά το πόλο, και μετά θα έβαζα το ποδόσφαιρο, που παρακολουθώ την ομάδα, σαν ΠΑΟΚ και εγώ».

Παρακολουθείς ταινίες; Ποιες αγαπημένες σου;

«Αγαπημένο είδος είναι οι ταινίες δράσης, λατρεύω και τις εποχής. Μου αρέσουν πολύ το «Ο Νόμος της νύκτας», αλλά και το «Avengers: End game».

Και από σειρές;

«Ναι παρακολουθώ, αγαπημένες μου είναι το «Breaking Bad» αλλά και το «Game Of  Thrones».

Αγαπημένο είδος μουσικής;

«Λίγο πολύ τα πάντα, αρκεί να μου αρέσει ακουστικά πάντα. Ανά περιόδους ακούω διαφορετικός είδος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία