Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

O Περέιρα, το τυράκι κι αυτοί που έκαναν θόρυβο

Δημοφιλή

Τι απέδειξε η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ της περασμένης Πέμπτης; Ότι η πλευρά της ΑΕΚ συνεπικουρούμενη και από εκείνη του Ολυμπιακού ήθελε να φρενάρει την ανανέωση του συμβολαίου Περέιρα για ένα ακόμη χρόνο. Κάτι, που είχε αποφασίσει η ΦΙΦΑ, όχι μονο για τον Πορτογάλο, αλλά και για τους άλλους δυο ξένους της ΚΕΔ, που ασχολούνται με τις επαγγελματικές κατηγορίες, Μάριν και Λίντμπεργκ.

* Μάλιστα, η παγκόσμια ομοσπονδία είχε ειδοποιήσει έγκαιρα εδώ και ένα μήνα την ΕΠΟ με επιστολή, που υπέγραφε η γενική γραμματέας Σαμούρα, πως επειδή είναι επιτροπή, που την εποπτεύει, αυτή της διαιτησίας, οι τρεις ξένοι θα παραμείνουν στα πόστα τους. Κι ενώ άπαντες ξέρουν πως τυχόν ανυπακοή θα σήμαινε Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι επτά που… λάκισαν από το συμβούλιο, το έπαιξαν κορώνα –γράμματα, μόνο και μόνο για να δηλώσουν υποταγή στον από πάνω, που ήθελε να κοντράρει την ηγεσία της ΕΠΟ και κατ’ επέκταση την επιτροπή παρακολούθησης και τον υπερσύβουλο, Φούσεκ.

* Φυσικά, έκαναν μια τρύπα στο νερό και ο Γραμμένος πέρασε την ανανέωση χωρίς να κάνει ψηφοφορία. Πάμε να δούμε σε τι διαφώνησαν οι επτά, συν τον Αγραφιώτη του Ολυμπιακού, που ανακάλυψε την… Αμερική, όταν μετά από παραμονή δυο χρόνων του Περέιρα στην ΚΕΔ, σήμερα έλεγε ότι έμαθε πως παίρνει το υπερβολικό ποσό των 10.000 καθαρά τον μήνα. Εκεί πάνω στάθηκαν και οι υπόλοιποι για να προκαλέσουν θέμα. Λες και δεν το ήξεραν, όταν τον έφεραν στις 7 Αυγούστου 2017 στην Αθήνα…

* Ο ΜΙΣΘΌΣ ήταν το τυράκι και δεν είπαν τις προθέσεις τους να φύγει ο Πορτογάλος επειδή δεν ακούει κανένα και να έλθει τώρα, που όλα τα θέματα της διαιτησίας είναι ανοικτά, ένας άλλος ξένος, προωθώντας τον Μαρίν στην θέση του προέδρου. Σημειώνεται εδώ, ότι ο Ισπανός αμείβεται με 7.000 ευρώ καθαρά τον μήνα, αλλά αυτό δεν τους ενδιέφερε, αρκεί να περνούσε η αξίωση τους να φύγει ο Περέιρα, που εδώ και δέκα μέρες βρίσκονταν εκτός Ελλάδας και επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης για να ασχοληθεί, μαζί με τους συνεργάτες του, με τη συγκρότηση των πινάκων.

* ΔΕΙΤΕ τώρα ποιοι έκαναν τον θόρυβο…

* Ο ιδιοκτήτης μάντρας οικοδομικών υλικών στην Σάμο, αλλά μονίμως ευρισκόμενος στα γραφεία της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, που φέρει τον τίτλο του αναπληρωτή προέδρου και είναι γνωστές σε όλους οι άριστες σχέσεις, που έχει με τον Δημήτρη Μελισανίδη. Όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστος, που κλυδωνίζεται η καρέκλα του στην Ενωση, αλλά το μόνο, που τον ενδιαφέρει είναι η ΑΕΚ.

*Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, που απαίτησε και τελικά φαγώθηκε (ήταν ένας από τους λόγους) ο Γιάννης Τσαχειλίδης, επειδή δεν του όρισε σ’ ένα ματς Φούτμπολ Λιγκ, το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσής του, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Στράτο Παπουτσέλη (με το μαϊμου πέναλτι εκτός περιοχής στο Ολυμπιακός –ΠΑΟ). Τώρα έχει πάει με την ΑΕΚ, όπως και ο Παναγιώτης Δημητρίου, πιστός φίλος του Θωμά Μητρόπουλου και φυσικά ο Λεωνίδας Θωμαίδης, ιδιοκτήτης της καφετέριας στο Αιγάλεω, που συχνάζει ο Κοκκαλιάρης.

* Κι αν ο Περέιρα ήθελε να μιλήσει και να πει «Μα, κύριε Δημητρίου, με αμφισβητείτε τώρα, όταν πριν 20 μέρες ήλθατε στην ΚΕΔ και ζητήσατε παραπάνω θέσεις, μήπως και βολευτεί το αγαπημένο σας παιδί, ο Κατοίκος (σταματώ εδώ).

* Ένα είναι σίγουρο, ότι έπεσαν οι μάσκες και φάνηκε ποιοι θέλουν να ποδηγετήσουν τη διαιτησία και να μην την αφήσουν να βαδίσει ανεξάρτητη και αυτόνομη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ και Μεϊτέ: Τα δεδομένα και το μέλλον

Το πρώτο δεδομένο της υπόθεσης αυτής έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει πολλά χαφ και έχει...

Στην ίδια κατηγορία