Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ομάδα της Ligue 1 πιέζει για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ

Δημοφιλή

Παρά τη μέτρια φετινή πορεία του Άγιαξ, ο Τσούμπα Άκπομ τα πηγαίνει αρκετά καλά στην Ολλανδία καθώς σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 9 τέρματα. Αυτό το γεγονός έχει κινήσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Μία εξ αυτών, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Αουνά είναι και η Λιλ η οποία πιέζει προκειμένου να εντάξει άμεσα στο ρόστερ της τον παίκτη. Προς το παρόν ο Άγιαξ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αλλά μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει στην πώληση του παίκτη στα μισά της σεζόν καθώς πρόκειται για βασικό μέλος του ροτέισον της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Άκπομ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Άρσεναλ από όπου και αποχώρησε οριστικά το 2018 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αντί του ποσού των 2.200.000 ευρώ. Από τον Δικέφαλο αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 για την Μίντλεσμπρο. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε ως δανεικός στην Τούμπα, ενώ τη σεζόν 2022/23 έπαιξε και πάλι για την Μίντλεσμπρο στην Championship και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον Άγιαξ να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 12.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία