Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όλοι μαζί για την πρόκριση!

Δημοφιλή

Για τον δεύτερο προημιτελικό της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δικέφαλος έκανε μεγάλο «μπρέικ» στην Αθήνα, επικρατώντας του Απόλλωνα με 11-12 στο πρώτο παιχνίδι, και πλέον χρειάζεται μία νίκη προκειμένου να προκριθεί στην ημιτελική φάση της Α1.

Άπαντες στο τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια των παικτών για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Τζέσε Κόουπμαν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα θα είναι πολύ δύσκολο. Μετά το «μπρέικ» στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, όπου κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, κάτι που κανείς δεν περίμενε, το παιχνίδι τώρα στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο ματς εναντίον του Απόλλωνα. Ο Απόλλων παραμένει το φαβορί για την σειρά αυτή. Βεβαίως, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα δώσουμε το 100% μας για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να περάσουμε στα ημιτελικά. Και πιστεύουμε ότι μπορούμε. Θέλουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και να κάνουμε την έδρα μας ακόμη πιο δύσκολη για τον αντίπαλο. Ανυπομονούμε γι’ αυτό και είμαστε έτοιμοι!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο «φονιάς» Τζίμας και το… slay σε Κωνσταντέλια (video)

Εξαιρετικό κλίμα επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία