Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Δημοφιλή

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και RSR Nürburg GmbH.

Η περίοδος των trackdays σε όλη την Ευρώπη έχει ξεκινήσει και στα αυτοκίνητα τα οποία μπορεί κάποιος να νοικιάσει για να απολαύσει σε πίστα έχουν προστεθεί δύο πολύ ελκυστικές επιλογές: οι νέες BMW M2 (G87) που δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία της AC Schnitzer με την RSR Nürburg GmbH.

Η φιλοσοφία «form follows function» της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά, ήταν ιδανική για αυτό τον σκοπό. Για την περίσταση χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα απόλυτα νόμιμα για χρήση στον δρόμο, αλλά και αρκετά ικανά ώστε να βελτιώνουν την απόδοση στην πίστα. Εκεί δοκιμάζονται, άλλωστε, από την AC Schnitzer, πριν βγουν στην παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία