Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Όλες οι λεπτομέρειες του νέου ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

O νέος ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πλέον νέο προπονητή, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε με προορισμό τον Πανσερραϊκό και ο Αλέξης Αλεξιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα κείμενο αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας:

Άρχισε στην Θεσσαλονίκη στις 07.08 (αθλητικό κέντρο Σουρωτής) εν μέσω καύσωνα, συνέχισε –σαφώς υπό καλύτερες συνθήκες– στο βουνό (Βώλακας Δράμας), ενώ μετρά ήδη δύο φιλικά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ Β της σεζόν 2023-24 προετοιμάζεται, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού επιτελείου, με καθημερινές προπονήσεις και με τον προγραμματισμό μιας σειράς φιλικών αγώνων, καθότι το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν αναμένεται να εκκινήσει πριν τον Οκτώβριο.

Στο πρώτο φιλικό που δόθηκε στον Βώλακα η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη κέρδισε 5-1 τον ΠΑΟΚ Κριστώνης με γκολ των Δαρέλα, Γκορντεζιάνι, Πανίδη και Σμυρλή.

Την Κυριακή 27.08 δε, μετέβη στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 με γκολ του Γκορντεζιάνι). Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκαν οι τρεις πρώτοι μικρόκυκλοι από τους έξι που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ Β θα δώσει αρκετούς αγώνες προετοιμασίας.

Οι επόμενοι είναι αυτοί με τον Εθνικό Κεραμιδίου στις 02.09, με τον Θερμαϊκό Θέρμης στις 06.09 και με τον Καμπανιακό στις 16.09.Σχετικά με το νέο team της ομάδας, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Β Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει δίπλα του τον προπονητή Σάκη Τερζή, τον γυμναστή Μερτ Ισμπιρίλ, τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κρυωνά, τον αναλυτή Κωνσταντίνο Καβάκη, τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Πετράκη. Team manager παραμένει ο Κώστας Ιωσηφίδης, γιατρός ο Αργύρης Καραβέλης, φυσικοθεραπευτές οι Σταύρος Τερζανίδης και Βαγγέλης Βασιλειάδης, ενώ φροντιστής της ομάδας είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Λειτουργικός υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σαραϊδάρης. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή απαρτίζουν 28 ποδοσφαιριστές, με τους μικρότερους ηλικιακά να είναι αυτοί που γεννήθηκαν το 2006. Αντιλαμβάνεται κανείς, φυσικά, ότι το δυναμικό παικτών της δεύτερης ομάδας είναι μια δεξαμενή που τροφοδοτεί και τροφοδοτείται ανάλογα με τις ανάγκες, την εξέλιξη και την διαχείριση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.


Τελευταία νέα

Η απίστευτη σύμπτωση του Ζόαν Σάστρε

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία