Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όλα τα σενάρια πρόκρισης

Δημοφιλή

Αρχίζει σήμερα η 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Στις 17.00 θα διεξαχθούν οι αγώνες του α΄ ομίλου.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει το Κατάρ και με νίκη θα τερματίσει πιθανότατα στην πρώτη θέση του ομίλου. Οι διοργανωτές έχουν ήδη αποκλειστεί και οι «Οράνιε» θα ψάξουν και τα γκολ, αφού αυτή την στιγμή έχουν ακριβώς την ίδια διαφορά γκολ και τους ίδιους βαθμούς με το Εκουαδόρ (4 βαθμοί, +2).

Ο Ισημερινός αντιμετωπίζει την Σενεγάλη και προκρίνεται στην επόμενη φάση και με ισοπαλία. Οι Αφρικανοί, αντίθετα, θέλουν μόνο νίκη για να… κλέψουν την πρόκριση στο τέλος.

Στις 21.00 θα διεξαχθούν οι αγώνες του β΄ ομίλου.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουαλία και το Ιράν τις ΗΠΑ.

Η Αγγλία προκρίνεται στην επόμενη φάση και ισοπαλία και, φυσικά, σε περίπτωση νίκης «καθαρίζει» την πρωτιά. Από την πλευρά της, η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ (που έχει μόνο 1 βαθμό) θέλει μόνο νίκη για να κυνηγήσει πιθανή ισοβαθμία με το Ιράν (σε περίπτωση ισοπαλίας των Ασιατών με τις ΗΠΑ).

Σε ό,τι αφορά το άλλο ματς του ομίλου: Οι ΗΠΑ θέλουν μόνο τρίποντο και δεν εμπλέκονται σε κανένα άλλο σενάριο με διαφορετικό αποτέλεσμα, ενώ το Ιράν προκρίνεται με νίκη και με ισοπαλία, αρκεί (στο δεύτερο σενάριο) να μην υπάρξει νίκη των Ουαλών επί των Άγγλων.

 


Τελευταία νέα

Ο… θάνατος σου η ζωή μου στην Τούμπα

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή αλλιώς… τελικός πρωταθλήματος στην Τούμπα! Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τη μάχη του τίτλου λαμβάνει χώρα το απόγευμα...

Στην ίδια κατηγορία