Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ενοχή και τα πατήματα της ΕΕΑ

Δημοφιλή

Το 2019 και το 2020 η ΕΕΑ του Αυγενάκη βρήκε και έκανε. Είχαν έναν στόχο και παρά το ότι εκτέθηκαν στο τέλος, μέσα στην πορεία των μηνών κατάφεραν και αναστάτωσαν τον ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε με τέτοιες συνθήκες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Και τότε με τη δήθεν πολυϊδιοκτηρία αλλά και τώρα με το θέμα του Γιώργη, η ΕΕΑ ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις. Το βασικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βρεις πατήματα. Χρειάζονταν κόσμο να τους πιστέψει, να «φάει» το παραμύθι τους και να αναστατωθεί. Να αναστατώσει μαζί και την ομάδα του ΠΑΟΚ. Έτσι έγινε τότε. Πολλοί, δυστυχώς και μέσα στη Θεσσαλονίκη, προφανώς και ΠΑΟΚτσήδες έκαναν το λάθος να πιστέψουν στο παραμύθι της Ξάνθης και του προπονητικού και κάπως έτσι όλο εκείνο το σκηνικό να ταλαιπωρήσει τον ΠΑΟΚ. Χρονικά αλλά και ουσιαστικά.

Τώρα με τη νέα προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, δεν είναι δυνατόν να βρεθούν και πάλι τόσοι άνθρωποι που θα υποπέσουν στο ίδιο λάθος. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο Γιώργος Σαββίδης ήθελε με το ζόρι να παραμείνει στην ΠΑΕ και έκανε ψευδή δήλωση ότι δεν έχει κώλυμα με βάση το νόμο;

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αναστατωθεί ξανά από όλους αυτούς τους μηχανισμούς. Κρίνονται όλοι αυτοί οι τύποι και μαζί όλοι όσοι τους παρακολουθούν από τον ίδιο πολιτικό χώρο και δεν κάνουν τίποτα να τους σταματήσουν.  Κακό του κεφαλιού τους. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα καταλάβουν πόσο λάθος έκαναν που άφησαν τον Αυγενάκη να παίζει τέτοιο παιχνίδι σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Προηγούμενο άρθροΌλα τα σενάρια πρόκρισης
Επόμενο άρθροΑφού ξέρει τι θέλει…


Τελευταία νέα

«Έτοιμοι για επιστροφή στη δράση!»

O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Super League και το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των...

Στην ίδια κατηγορία