Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Να ελέγξουμε το ρυθμό»

Δημοφιλή

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα (21.30) στην Ιταλία κόντρα στην Ντιναμό Σάσαρι.

«Είναι ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για την εξέλιξη του ομίλου μας» τόνισε στις δηλώσεις του ο Αρης Λυκογιάννης, και πρόσθεσε: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού γιατί η Σάσαρι είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να σουτάρει στο transition, άρα τα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα είναι πολύ κρίσιμα για τη δική μας άμυνα. Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση».

Αναφέρθηκε και στην επιλογή του Σάιμπερτ, λέγοντας: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια αυτή τη στιγμή μας δείχνουν ότι τα παιδιά που έχουν αρκετά μεγάλη επιβάρυνση στο να παίρνουν αποφάσεις είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από προβλήματα τραυματισμών. Επιλέξαμε να βάλουμε έναν ακόμη περιφερειακό πόλο στο παιχνίδι μας, ένα παιδί που μπορεί να παίξει στο «2» και στο «3», έχει αθλητικότητα και μπορεί να σουτάρει, είναι παλιός γνώριμος της ομάδας, οπότε η προσαρμογή του θα είναι πιο γρήγορη».


Τελευταία νέα

Για ν΄ ανέβει επίπεδο θα πρέπει να επενδύει κι όχι να ξοδεύει

Όταν έγινε η κλήρωση είχα εκφράσει την άποψη ότι όποιος θεωρεί την Μπριζ ομάδα της πλάκας και πιστεύει ότι...

Στην ίδια κατηγορία