Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Οι πρωτάρηδες σε τελικό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την έκτη παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος τα τελευταία εφτά χρόνια, με τον Δικέφαλο να διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες στον θεσμό.

Υπάρχουν, ωστόσο και ορισμένοι παίκτες των «ασπρόμαυρων» που θα απολαύσουν για πρώτη φορά την εμπειρία ενός τελικού Κυπέλλου στην Ελλάδα.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο Τιάγκο Ντάντας, ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο Μπράντον Τόμας, o Ράφα Σοάρες, ο Τόμας Κεντζιόρα και ο Τάισον θα έχουν την ευκαιρία για τον πρώτο τους τελικό στην Ελλάδα.

Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα είχαν σημαντική συμβολή στην πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τον τελικό με τον Μπράντον Τόμας να είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου και του θεσμού με πέντε γκολ.

Την ευκαιρία να ζήσει τον πρώτο του τελικό θα έχει και ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος ωστόσο μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στην σπουδαία αναμέτρηση με την ΑΕΚ.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει στη νέα γενιά το ποδόσφαιρο σάλας

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία