Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

O ΠΑΟΚ θα πάει, εκτός από δεξί μπακ, και για μία ακόμη μεταγραφή τον Ιανουάριο

Δημοφιλή

Κάτι λιγότερο από 1,5 μήνας απομένει για να ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος και στην Τούμπα άρχισαν να πηγαίνουν στη… δράση από τις ασκήσεις επί χάρτου!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός αρχίσει να προχωρά και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για τις κινήσεις που έχουν συμφωνηθεί στις συζητήσεις που έγιναν και ανάμεσα στον προπονητή και την ιδιοκτησία.

Είναι γνωστό, πλέον, ότι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα είναι ένας δεξιός μπακ, ο οποίος θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, μ΄ αυτά του Ραχμάν Μπάμπα (και ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά).

Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται μία επιλογή και ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον είναι και μια πολύ αξιόλογη περίπτωση από τη λατινική Αμερική, μαζί με κάποιες επιλογές από την Ευρώπη.

Όπως έγραψε η FORZA και την προηγούμενη εβδομάδα, ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα, που αναμένεται να βγουν στην αγορά κι άλλοι παίκτες, που δεν θα συνεχίσουν στις ομάδες που είναι σήμερα, για να γίνει η τελική επιλογή και να προχωρήσει στην απόκτηση του δεξιού μπακ.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ θα πάει και για δεύτερη μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Στην Τούμπα έχει γίνει προεργασία και για δεξιό στόπερ, αλλά και για μεσοεπιθετικό, χωρίς να υπάρχει ακόμη απόφαση. Με δεδομένο ότι αυτή η ανάγκη δεν κρίνεται επείγουσα, το πιο πιθανό είναι να γίνει κίνηση είτε για στόπερ, είτε για μεσοεπιθετικό, ανάλογα με τι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Όποια μεταγραφή γίνει άλλωστε, δεν θα είναι μεταγραφή εξαμήνου, αλλά με μεγαλύτερο ορίζοντα.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση, έχει εγκαταλειφθεί για την ώρα κάθε σκέψη, από την ώρα που ο Μπράντον Τόμας ανταποκρίνεται απόλυτα στο ρόλο του, ο Αλί Σαμάτα, αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα και να είναι αποτελεσματικός, ενώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα και ο Στέφανος Τζίμας, που αργά ή γρήγορα θα πάρει τις ευκαιρίες.


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία