Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι «νέοι» κι οι «παλιοί» του ΠΑΟΚ Β΄

Δημοφιλή

Σε διαφορετικές… κατηγορίες χωρίζεται το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄.

Κατ’ αρχήν, υπάρχουν οι «παλιοί», εκείνοι, δηλαδή, οι παίκτες, που παίζουν για τρίτη σεζόν με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Αυτοί είναι οι Κώστας Μπαλωμένος (τερματοφύλακας), Παναγιώτης Παναγιώτου, Δημήτρης Τσοπούρογλου, Βασίλης Γρόσδης, Δημήτρης Πανίδης, Βασίλης Γκορντεζιάνι, Κυριάκος Γιαξής, Γιώργος Κουλούρης και Λάμπρος Σμυρλής (οι δύο τελευταίοι κατέγραφαν παράλληλα την τελευταία διετία συμμετοχές και με την Κ-19).

Την… τάξη των «δευτεροετών» απαρτίζουν οι Νίκος Σπυράκος, Αργύρης Δαρέλας, Δημήτρης Κωττάς, Λευθέρης Τασιούρας, Βασίλης Κιτσάκης, Ερμής Σελιμάι, όπως κι οι τερματοφύλακες Δημήτρης Μοναστηρλής και Αλέξανδρος Τσιόπτσης.

Για δεύτερη σεζόν παίζει με τον ΠΑΟΚ Β΄ κι ο Νίκα Νινούα, ο οποίος αποτελεί… ειδική περίπτωση, έχοντας… ξεμείνει στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής περιόδου).

Αρκετοί είναι κι οι παίκτες, που ανέβηκαν από την Κ-19: Ζήσης Τσίκος, Κώστας Γκούμας, Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Θόδωρος Καλόγηρος, Μηνάς Βασιλειάδης, Μάριος Σινανάι, Αγγελος Ζίλο, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ και Αλέξανδρος Λυπηρίδης (γκολκίπερ). Οι Γκούμας, Σνάουτσνερ, Bασιλειάδης (δύο συμμετοχές πέρσι με τον ΠΑΟΚ Β΄) και Καλόγηρος βρίσκονται παράλληλα και στο ρόστερ της Κ-19, ενώ οι Σινανάι, Ζίλο και Ρούμιαντσεβ έκαναν από πέρσι το ντεμπούτο τους με τον ΠΑΟΚ Β΄ (από μία συμμετοχή ο καθένας).

Ως μεταγραφή λογίζεται ο Χισάμ Κανίς, που θα αγωνιστεί για 3η σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2 μετά την πετυχημένη θητεία του στον Πανσερραϊκό. Οσο για τον Γιάννη Μανωλιούδη, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στη Βέροια, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ Β΄, με τον οποίο είχε αγωνιστεί την προπέρσινη σεζόν.

Ακόμη, μετά από επτά χρόνια ο Φώτης Παντεκίδης φορά και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αναδείχτηκε από την ακαδημία του Δικεφάλου, όντας πρωταθλητής με την ομάδα νέων το 2014 υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ιβιτς. Συμπαίκτες του Παντεκίδη σ’ εκείνη την ομάδα ήταν, μεταξύ άλλων, κι οι Αχιλλέας Πούγγουρας, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Κυριάκος Σαββίδης και Ευθύμης Κουλούρης. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ 2 με τα Χανιά και τον Πανσερραϊκό (δεκαεννέα και δεκαοχτώ συμμετοχές αντίστοιχα) και πλέον θα ενισχύει τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου με την εμπειρία και τις ικανότητές του.

Όπως έχει δείξει η πρακτική των δύο προηγούμενων χρόνων, στον ΠΑΟΚ Β΄ αναμένεται να αγωνιστούν και παίκτες της πρώτης ομάδας, οι οποίοι δεν θα βρίσκουν χώρο δράσης με τους μεγάλους ή, ακόμη, παίκτες, που θα έχουν αναρρώσει από τραυματισμούς και θα χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για πιο ομαλή επανένταξη στην πρώτη ομάδα (τέτοιες περιπτώσεις παικτών την προηγούμενη διετία υπήρξαν οι Μάριος Τσαούσης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Ινγκι Ινγκασον, Χάρης Τσιγγάρας, Φιλίπε Σοάρες, Αντρέ Ρικάρντο και Νίκολας Κουαλιάτα).


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία