Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

H ζωή των πρώην μακριά από την Τούμπα…

Δημοφιλή

Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ινγκι Ινγκασον, Νέλσον Ολιβέιρα, Τιάγκο Ντάντας, Κάλεντ Νάρεϊ, Γιάννης Κάργας, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ομάρ Ελ Καντουρί, Γιάσμιν Κούρτιτς. Ολοι τους μέχρι πέρσι φορούσαν την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά πλέον βρίσκονται-άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο μακριά από την Τούμπα. Που βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα αυτοί οι εννέα ποδοσφαιριστές;

Στην Κραϊόβα συνεχίζει την καριέρα του ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ένας πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Παρά τα 35 του χρόνια, ο Σλοβένος χαφ διατηρεί τη θέση του και στην εθνική Σλοβενίας. Στην Κραϊόβα (3η μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα), πάντως, δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Μόλις στις 4 Σεπτεμβρίου πήρε τέλος η αγωνία του Νέλσον Ολιβέιρα (φωτ.) για το που θα τον έβρισκε η φετινή σεζόν. Ο 32χρονος Πορτογάλος φορ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Κόνιασπορ, με την οποία πρόλαβε να κάνει και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕ ΝΑΝΤ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα της Ναντ. Η νέα ομάδα, πάντως, του 26χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού χαφ δεν έχει κάνει τόσο καλή εκκίνηση στο γαλλικό πρωτάθλημα, μια και μετράει δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές (έχει άλλες δύο ισοπαλίες και δύο ήττες).

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας δηλώνει πλέον ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός (με καταγωγή από το Τόγκο) εξτρέμ εξαργύρωσε την περσινή του παρουσία στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας μεταγραφή στην Αλ Καλίτζ.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΤΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ

Mόνο δεκατέσσερα λεπτά συμμετοχής με την Αλκμααρ μετράει μέχρι τώρα ο Τιάγκο Ντάντας. Ο 22χρονος Πορτογάλος κεντρικός χαφ, που  παραχωρήθηκε δανεικός από την Μπενφίκα στην ολλανδική ομάδα, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, με αποτέλεσμα να έχει μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και άλλη μία στο Κόνφερενς Λιγκ (η Αλκμααρ συνεχίζει στη φάση των ομίλων).

Μόλις την προπερασμένη αγωνιστική, στην εκτός έδρας νίκη επί της Καρμιώτισσας με 3-1, έκανε ντεμπούτο με την Ανόρθωση ο Γιάννης Κάργας. Η αιτία για την καθυστερημένη πρώτη επίσημη εμφάνιση του 28χρονου αμυντικού στο κυπριακό πρωτάθλημα ήταν ένας τραυματισμός του σε φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης στις αρχές Αυγούστου.

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ… ΣΟΥΡΙΝΑΜ

Χωρίς ομάδα παραμένουν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί. Στα 35 του χρόνια, πάντως, ο Μπίσεσβαρ έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες στα παιχνίδια, που έδωσε η εθνική Σουρινάμ κόντρα σε Γρενάδα και Κούβα.

Ο κατά δύο χρόνια μικρότερός του, Ελ Καντουρί βρέθηκε κοντά στην Ασκολι, όμως τελικά η μετακίνησή του στην ιταλική ομάδα ναυάγησε.

ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΙΝΓΚΑΣΟΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Καθόλου καλά δεν άρχισε η καριέρα του Ινγκι Ινγκασον με τη φανέλα της Μίντιλαντ. Στη βαριά ήττα (4-1) από τη Λίγκμπι στις 6 Αυγούστου ο 30χρονος στόπερ είχε γίνει αλλαγή, έμεινε εκτός αποστολής για τέσσερα συνεχόμενα ματς του πρωταθλήματος Δανίας και μόλις την προπερασμένη αγωνιστική-κόντρα στη Βίμποργκ-επανεμφανίστηκε, αλλά στον πάγκο. Ενδιάμεσα, είχε έρθει κι ο αποκλεισμός από τη Λέγκια Βαρσοβίας, με συνέπεια η Μίντιλαντ, που βρίσκεται στην 5η θέση και στο -8 από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη, να μείνει εκτός της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Μέσα σ’ όλα, ο Ινγκασον είχε μείνει κι εκτός της εθνικής Ισλανδίας για τα παιχνίδια στα μέσα Σεπτεμβρίου.


Τελευταία νέα

Καστορίνα: «Απέδειξαν την ποιότητα τους Κωνσταντέλιας- Κουλιεράκης!»

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σταμάτησε στα προημιτελικά του Europa Conference League, με την φορμαρισμένη Κλαμπ Μπριζ να...

Στην ίδια κατηγορία