Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ! (video)

Δημοφιλή

Στην δημοσιότητα βγήκαν οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ Mateco, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να δημοσιεύει ένα video με τους παίκτες να φορούν τις νέες εμφανίσεις. Οι άσπρες φανέλες θα φορεθούν στα εντός έδρας παιχνίδια και οι μαύρες στα εκτός έδρας, ενώ οι νέες φανέλες υπήρχαν και στην μπουτίκ της ομάδα στην ΔΕΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ και το video με τις νέες εμφανίσεις:

«Η νέα σεζόν ξεκινά και οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ είναι εδώ!

Με βάση το άσπρο και το μαύρο! Με κλασική γραμμή, σε λευκή και μαύρη εμφάνιση για τους αγώνες της Basket League, αλλά και με μοντέρνα σχεδίαση με άσπρο, μαύρο και γκρι για τους αγώνες του Basketball Champions League.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ mateco για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, κυριάρχησαν στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας μας και είναι πλέον έτοιμες για την πρώτη τους παρουσία και στο γήπεδο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, θα κάνουν ντεμπούτο την ερχόμενη Παρασκευή στη Ρόδο και στο Super Cup, που είναι και η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 είναι πλέον διαθέσιμες και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Πάντα με την ποιότητα και την εγγύηση της GSA, που αποτελεί για 4η συνεχόμενη χρονιά τον επίσημο χορηγό αθλητικής ένδυσης του ΠΑΟΚ mateco».


Τελευταία νέα

Απάντησε για Τερίμ ο Παναθηναϊκός

Στις φήμες για αλλαγή προπονητή απάντησε το απόγευμα της Τρίτης (30/4) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξακαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα...

Στην ίδια κατηγορία