Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι ξεχωριστοί αριθμοί του ΠΑΟΚ-Τόφας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τόφας (16/1) στο τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στα play-in του Basketball Champions League.

Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (63-95), ο Δικέφαλος πήρε το… αίμα του πίσω με το διπλό στην Προύσα (87-88), ανακτώντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Δείτε κάποιους ξεχωριστούς αριθμούς των δύο ομάδων που παρουσιάζει το BCL:

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Τόφας θα είναι για τον ΠΑΟΚ το τέταρτο παιχνίδι εντός παιχνίδι σε διαδικασία Play In, αλλά μέχρι τώρα έχει κερδίσει μόνο ένα.

Η ήττα του στο πρώτο παιχνίδι της Πυλαίας, από την Τόφας, είναι η πιο βαριά που έχει υποστεί ο Δικέφαλος στην διαδρομή του στο BCL.

H Τόφας δεν έχει κερδίσει δυο συνεχόμενες φορές εκτός έδρας στο ΒCL από τον Δεκέμβριο του 2021.

Η Τόφας έχει μέσο όρο 93.3 πόντους στα παιχνίδια της εκτός έδρας. Στις τρεις προηγούμενες σεζόν στο BCL δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τους 85.3 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που σκοράρει τους λιγότερους πόντους στον αιφνιδιασμό στο BCL (5.8 π.), τη στιγμή που η Τόφας είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία (15.9).

Ο ΠΑΟΚ παίρνει μόνο το 7.6% των πόντων του από τις φάσεις σε ανοιχτό γήπεδο, που είναι το χαμηλότερο από κάθε άλλη ομάδα του BCL.

Ο Άντριου Χάρισον έχει σκοράρει +15 πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Στα προηγούμενα ματς του ΠΑΟΚ στο BCL, φέτος, είχε σκοράρει +15 πόντους σε μόνο ένα από τα έξι ματς του Δικεφάλου.

Ο Ντένμον και ο Πρέπελιτς είναι οι δύο παίκτες που έχουν σκοράρει +20 πόντους και στα δύο ματς των ομάδων τους στα play in.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έπιασε δουλειά για Ολυμπιακό

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε χθες (6/5) ο ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν...

Στην ίδια κατηγορία