Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

O ΠΑΟΚ έχει ντέρμπι μπροστά του

Δημοφιλή

Για την 11η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 13:45, στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος, μετά την επικράτησή του με 1-2 στο Περιστέρι επί των Νέων Ατρομήτου, έκανε το 10Χ10 στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 30 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε των ουραγών, Ελπίδων Καρδίτσας, με 12-0, και ανέβηκε στην δεύτερη θέση, έχοντας 25 βαθμούς σε 10 παιχνίδια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24.

Η είσοδος στον αγώνα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ:

«Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει την δική της δυναμική. Εμείς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα, με την ίδια σοβαρότητα, συγκέντρωση και πλάνο. Οι παίκτριες μας έχουν δουλέψει πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα, και είμαστε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, να προσθέσουμε ακόμα τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε βλέποντας τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρουμε τι δυναμική έχει, πάντα τον θέλουμε κοντά μας, και πάντα είναι. Τον θέλουμε και στο αυριανό παιχνίδι, να είναι μαζί μας, ούτως ώστε να δώσουν μία έξτρα ώθηση στις παίκτριες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία