Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι Ισπανοί για την επικείμενη μεταγραφή του Ότο στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ρεπορτάζ σχετικά με τον Γιόνι Ότο και την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ φιλοξενεί η ισπανική ιστοσελίδα «lacolinadenervion.com», στο οποίο αναλύεται η κακή διαχείριση της Θέλτα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, στην προσπάθειά της να ενισχυθεί.

«Με την τωρινή κατάσταση, που επικρατεί στη Θέλτα ψάχνεται για παίκτες και ένας από αυτούς ήταν και ο Γιόνι Ότο, αλλά φαίνεται ότι το θέμα έχει γίνει πολύπλοκο. Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Θέλτα δεν αφορούν μόνο καλούς παίκτες, αλλά και άμεση απόδοση. Έτσι, μια ενδιαφέρουσα επιλογή ήταν ο Γιόνι Όττο, ο οποίος γνωρίζει ήδη την ομάδα και θα χρειαζόταν λιγότερος χρόνο προσαρμογής. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο παίκτης δεν θα καταλήξει στη Θέλτα».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Έκρεμ Κονούρ, δημοσιογράφο του ESPN, ο Ότο βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάει για την Ελλάδα. Ο Ότο φαίνεται πως θα μπορούσε σύντομα να ετοιμάζει τις βαλίτσες με κατεύθυνση τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία