Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι επενδυτές (by USA) του Καρυπίδη για τον Άρη

Δημοφιλή

Ανοιχτή την προοπτική εισόδου νέων επενδυτών στην ΠΑΕ Άρης, άφησε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος των «κιτρίνων» δήλωσε πως υπάρχει ανοιχτό κανάλι μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως – για την ώρα –  να υπάρχει κάτι τελειωμένο και οποιαδήποτε συμφωνία.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία σχέση με τον Άρη αυτοί που ήταν στο γήπεδο, γίνονται συζητήσεις και όταν έρθει η ώρα θα τους δείτε. Και επενδυτές κανονικούς, όχι σαν τους Γερμανούς με τις σαγιονάρες που έφερε ο κ. Ζαμπέτας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω, μόλις είναι κάτι τελειωμένο θα ενημερωθείτε, κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε επίπεδο και ν’ ανταγωνιστούμε τις ομάδες της Αθήνας. Η συζήτηση γίνεται για να μπούνε μαζί μου στην ομάδα, όταν έρθει η ώρα θα ενημερωθείτε» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Άρη και σε αυτή την υπόθεση να συμπληρώσουμε εμείς οι επενδυτές είναι… made in USA.

Όπως έχει γράψει η στήλη σε παλαιότερα ρεπορτάζ, οι συνεχόμενες επισκέψεις του Θόδωρου Καρυπίδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχαν στην ατζέντα τον Άρη.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει ανοιχτή γραμμή κι εκτός από τις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις στη Νέα Υόρκη, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις και στο Λονδίνο, με το επιχειρηματικό γκρουπ που ενδιαφέρεται για τον Άρη να διατηρεί γραφεία και στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Σε πρώτο χρόνο στο τραπέζι των συζητήσεων με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές έπεσε η προοπτική της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου και της διατήρησης του μάνατζμεντ από πλευράς Καρυπίδη.

Προϊόντος του χρόνου το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και οι συζητήσεις αφορούσαν αποκλειστικά την εξ ολοκλήρου παραχώρηση της ΠΑΕ στους επενδυτές, οι οποίοι θα αναλάμβαναν το απόλυτο κουμάντο από την στιγμή που έκλεινε το deal.

Παρεμπιπτόντως μάλιστα, ο Καρυπίδης εξέφραζε την αισιοδοξία του στο άκρως στενό περιβάλλον του πως μέχρι το τέλος του περασμένου Απρίλη η υπόθεση θα έκλεινε θετικά κάτι που τελικώς δεν συνέβη.

Εσχάτως και εφόσον τελικά υπάρξει συμφωνία, είναι πολύ πιθανόν ο Καρυπίδης να παραμείνει στους «κίτρινους» σε έναν διαφορετικό ρόλο και χωρίς απαραίτητα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία