Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι ευχές του ΠΑΟΚ στους διεθνείς (pics)

Δημοφιλή

Αγωνιστική ημέρα για πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αγωνίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες στα γήπεδα της Ευρώπης και της Αφρικής. Η αρχή γίνεται για τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ οι οποίοι αγωνίζονται στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, για την 5η αγωνιστική του έβδομου ομίλου στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, υποδέχεται το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, για την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής.

Οι άλλοι τρεις παίκτες είναι οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Κεντζιόρα. Και τα τρία παιχνίδια ξεκινούν στις 21:45 ώρα Ελλάδας και είναι για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα να υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια το Γιβραλτάρ, για την 6η αγωνιστική του Β’ ομίλου, η Σερβία αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Λιθουανία για την 5η αγωνιστική του έβδομου ομίλου και η Πολωνία αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Αλβανία.

Αυτή είναι και η τελευταία μέρα που οι διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους και από την Τρίτη (12/9) ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα δει τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας να γεμίζουν αρκετά.

Δείτε το post παρακάτω:


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία