Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Οι ευχές του Ιβάν

Δημοφιλή

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, με την ιδιότητα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, αφού τίμησε τον Γιώργο Φεντόροβιτς Μελανιφίδη, ο οποίος ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας.

Με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Φεντόροβιτς Μελανιφίδη, ο Ιβάν Σαββίδης του παρέδωσε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον ελληνισμό της Ρωσίας, μιλώντας παράλληλα με τα θερμότερα λόγια…

«Από τη διασπορά χιλιάδων Ελλήνων στη Ρωσία και από εμένα προσωπικά, παρακαλώ να δεχτείτε τις θερμότερες ευχές μας για τα γενέθλιά σας!

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας, ως δημόσιο πρόσωπο στάθηκε στο πλευρό του ελληνικού κινήματος στη χώρα μας, ένα δημιουργικό άτομο, ένας έξυπνος άνθρωπος, με μεγάλη μόρφωση, που απολαμβάνει τον αξιέπαινο σεβασμό και την αγάπη των συναδέλφων σας, των συμπατριωτών και φίλων σας.

Τα επιτεύγματά σας στον επιστημονικό τομέα χαρακτηρίζονται από υψηλά κυβερνητικά βραβεία, η εμπειρία και η σοφία σας έχουν γίνει ένα παράδειγμα αληθινού πατριωτισμού και αγάπης για τους συνανθρώπους σας και για τους νέους.

Σε αυτήν τη σημαντική ημερομηνία, με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι πολλά χρόνια ζωής, υγείας και αγάπης από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε οι διάδοχοι της μεγάλης επιχείρησης που ξεκινήσατε πριν από πολλά χρόνια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Με μεγάλο σεβασμό,

Ιβάν Σαββίδη», ανέφερε το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram:

Τελευταία νέα

Χείμαρρος Λουτσέσκου πριν την πρεμιέρα

O Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για την έναρξη της σεζόν, ενώ πέταξε και τις σπόντες του...

Στην ίδια κατηγορία