Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι δηλώσεις Λουτσέσκου τους πονάνε

Δημοφιλή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή που συμπαρουσιάζει στο συνδρομητικό κανάλι, προχώρησε σε παραλήρημα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά γίνεται… στόχος για τις αλήθειες που λέει, αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προφανώς… ξέχασε τις σφαγές που υπέστη ο Δικέφαλος την φετινή σεζόν σε Τρίπολη και Γιάννενα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

«Πάλι άκουσα κάτι δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι τον κυνηγάει η Αθήνα. Ακούμε δηλώσεις του Μίτσελ και του Αλμέιδα μετά από ένα ντέρμπι και χαιρόμαστε. Το ίδιο και από τον Γιοβάνοβιτς. Δεν βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λουτσέσκου. Που κολλάει να μιλήσει για διαιτησία σε ένα ματς Βόλος – ΠΑΟΚ. Κάνει τεράστιες προσπάθειες να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο.

Μαζεύτηκαν οι τρεις που είναι “κολλητάρια” ας πούμε και τα βάλανε με τον ΠΑΟΚ. Εδώ δεν βρίσκουν χρόνο για να τα βρουν μεταξύ τους. Θα μαζευτούν όλοι για να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ. Έρχονται και playoffs. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Δηλαδή τι θα ακούγαμε σε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3. Όταν κάτι το λέει μόνο ο Λουτσέσκου, ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Κάνει κακό στην ομάδα του. Αδικεί τον εαυτό του γιατί είναι ένας καλός προπονητής».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία