Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα προβλήματα για Ουάρντα

Δημοφιλή

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ουάρντα στην αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλων Λεμεσού, με τον Αιγύπτιο να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο των γηπεδούχων.

Ο Αμρ Ουάρντα βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο στόχαστρο, με αφορμή τη συμπεριφορά του στο ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλων Λεμεσού. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου των γηπεδούχων, Κυριάκο Δημητρίου, ο Αιγύπτιος παίκτης ξέφυγε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα.

«Κέρδισε ο Απόλλωνας του αξίζουν συγχαρητήρια. Σωστά έπρεπε να αποβληθεί ο Λέδες, λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα για τη δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων σε όλες τις κερκίδες» τόνισε σε πρώτο χρόνο ο κ. Δημητρίου και σε ερώτηση στο ποιον αναφέρεται, ο ίδιος απάντησε:

«Υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο και δεν έχει καταλάβει για ποιον αναφέρομαι; Αναφέρομαι στον Ουάρντα το ξέρει και ο ίδιος». Για την ιστορία, το ματς έληξε με 0-1 υπέρ του Απόλλωνα, χάρη στο γκολ που πέτυχε Ίλιεφ.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία