Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι αριθμοί του Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μια από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που δίνουν πράγματα στον ΠΑΟΚ, είναι αυτή του Κάλεντ Νάρεϊ, που στις πρώτες επτά «στροφές» του πρωταθλήματος είναι αυτός που ξεχωρίζει, χωρίς πάντα η συνεισφορά του να μεταφράζεται με τρίποντο για τον Δικέφαλο.

Αυτό έγινε και στη Λιβαδειά, όπου ο Γερμανός εξτρέμ έλυσε τον «Γόρδιο Δεσμό» με δικό του γκολ στο 73′, αλλά είδε την ομάδα του να πληγώνεται και πάλι στις καθυστερήσεις, αφήνοντας δύο βαθμούς κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό.

Το πρόβλημα των «ασπρόμαυρων» στο σκοράρισμα είναι δεδομένο, και μια απόδειξη ως προς αυτό είναι και το ότι τα τρία γκολ του 28χρονου τον καθιστούν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας.

Αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτιά του Νάρεϊ, που είναι και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει ψάξει το πόδι του περισσότερο από κάθε άλλον, έχοντας 15 τελικές προσπάθειες.

Παράλληλα είναι, μαζί με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, οι καλύτεροι δημιουργοί της ομάδας με δύο ασίστ έκαστος, ενώ ο Νάρεϊ έχει δοκιμάσει 40 γεμίσματα (περισσότερα από κάθε άλλον), με τα 18 να βρίσκουν τελικά συμπαίκτη.


Τελευταία νέα

Ιωάννα Χαραλάμπους: «Αν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά»

Οι καθημερινές προσπάθειες των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στο Σπίτι των ακαδημιών, δεν εξαντλούνται στις προπονήσεις, αφού...

Στην ίδια κατηγορία