Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Oι αριθμοί είπαν την αλήθεια στην Τούμπα!

Δημοφιλή

Πολλές φορές οι αριθμοί ενός αγώνα δεν λένε την αλήθεια. Άλλες φορές, όμως, αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα όσα διαδραματίστηκαν σε μια αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος επιθετικά για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και το πλήρωσε ακριβά, καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του UEFA Conference League.

Με expected goals στο 0.21 στην ρεβάνς ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους Βέλγους και να δείξει πόσο θέλει την πρόκριση στους «4». Μάλιστα, η κακή επιθετικά εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» συνδυάζεται και με το πρώτο παιχνίδι, εκεί όπου κατέγραψε 0.18 στην ίδια στατιστική κατηγορία!

Ο Δικέφαλος κατέγραψε μόλις οκτώ τελικές σε 180 αγωνιστικά λεπτά απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, εκ των οποίων μόλις οι δύο βρήκαν εστία. Αξιοσημείωτο είναι, παράλληλα, πως η βελγική ομάδα είχε δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στο χθεσινό παιχνίδι, όπως και ο ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες είχαν παρόμοια ποσοστά και στην ακρίβεια των πασών (82% ο ΠΑΟΚ, 83% για την Μπριζ), αλλά και στις εναέριες μονομαχίες (11 έναντι 10).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Δικέφαλο ήταν η αποτελεσματικότητά του στο τελευταίο τρίτου του γηπέδου, εκεί όπου δεν έβρισκε λύσεις, με την ομάδα του Νίκι Χάγιεν να αποσοβεί κάθε κίνδυνο που προέκυπτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Απείλησε αρκετές φορές, εκμεταλλεύτηκε κάθε αμυντική αδράνεια του Δικεφάλου, ενώ δημιούργησε φάσεις, που θα μπορούσαν να καταλήξουν στα δίχτυα.

Συνολικά, η Κλαμπ Μπριζ ήταν καλύτερη και στις δύο αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 180 λεπτά, ούσα καλύτερη σε άμυνα και επίθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παθιασμένη ομιλία του Σβαμπ στην ομάδα πριν το ντέρμπι! (video)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την… κόλαση του 1-2 και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη...

Στην ίδια κατηγορία