Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι ανυπόστατες κατηγορίες των Τούρκων

Δημοφιλή

Από τα «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία, οι Τούρκοι πέρασαν στις καταγγελίες εναντίον του ΠΑΟΚ για να δικαιολογήσουν τον αποκλεισμό της Μουράτπασα από τις νταμπλούχες Ελλάδας. Αρκετές ημέρες μετά τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ, και παρά το γεγονός πως παρέμειναν για τέσσερα 24ώρα στην Ελλάδα, οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας κινητοποίησαν έναν μηχανισμό λάσπης κατά του Δικεφάλου με στόχο να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τις οποίες δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε με την εικόνα που είχαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι άνθρωποι της Μουράτπασα, παρά το γεγονός ότι κατά την παραμονή τους στη Βέροια ουδέποτε παραπονέθηκαν για τη μη ύπαρξη τουρκικής σημαίας στην οροφή του Φιλίππειου γυμναστηρίου, θυμήθηκαν κατόπιν εορτής να καταγγείλουν το συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας ψευδώς πως ο ΠΑΟΚ ανήρτησε μόνο την ελληνική σημαία που όμως κοσμεί το ιστορικό αυτό γήπεδο τα τελευταία 20 χρόνια! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της τουρκικής ομάδας μπορεί κατά την αναχώρηση τους από τη Βέροια να ευχαριστούσαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία τους, όμως με την επιστροφή τους στη χώρα τους άλλαξαν… τροπάριο και κατηγόρησαν τον Δικέφαλο μέχρι και για ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον τους! Πράγμα φυσικά αδύνατο να έχει συμβεί, αφού όλες οι διεθνείς ομοσπονδίες ανεξαρτήτως αθλήματος έχουν γίνει αρκετά αυστηρές σε τέτοια περιστατικά και φυσικά, εάν υπήρχε το οτιδήποτε μεμπτό θα είχε υποπέσει στην αντίληψη των διαιτητών της αναμέτρησης ή του παρατηρητή της EHF. Η φιλοξενία του ΠΑΟΚ προς την τουρκική ομάδα ήταν άψογη, αφού τα μέτρα ασφαλείας τόσο για την αποστολή, όσο και για τους επίσημους προσκεκλημένους ήταν κάτι παραπάνω από υψηλά, ενώ τους παραχωρήθηκε και πούλμαν ώστε να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτούν το τουρκικό προξενείο και το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, μετά από σχετική απαίτηση τους.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ

Την προετοιμασία της για τις δύο επόμενες ευρωπαϊκές μάχες κόντρα στην νταμπλούχο Σερβίας, ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα, άρχισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12 ή 13 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και μία εβδομάδα αργότερα στη Σερβία. Από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες θα λείψουν αρκετές διεθνείς αθλήτριες που έλαβαν κλήσεις για τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Συγκεκριμένα, οι Ζυγούρα, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά, Μούρνου και Γκάτζιου θα βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια με Ισπανία και Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020. Την προσπάθεια της εθνικής Σκοπίων θα ενισχύσει η εκ των αρχηγών του Δικεφάλου, Μαρία Νίκολιτς, ενώ η πίβοτ των «ασπρόμαυρων» Τέγια Φερφόλια θα είναι στην αποστολή της εθνικής Σλοβενίας.

ΥΨΗΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

Στα γραφεία της εταιρείας MORRIS Αμοιρίδης – Σαββίδης Α.Ε, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσίαση των παικτριών και του τεχνικού τιμ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ο νέος προπονητής της ομάδας, Μίχαλ Μάσεκ, αλλά και οι νέες και παλιές αθλήτριες του Δικεφάλου που δήλωσαν έτοιμες για την πρόκληση της νέας σεζόν. Ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Κώστας Αμοιρίδης, στην τοποθέτηση του, υπογράμμισε πως ο πρωταρχικός στόχος είναι διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτριες να γίνουν μία οικογένεια, γιατί μόνο μέσα από ένα τέτοιο κλίμα, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Ορεξάτος και με διάθεση για πολλή δουλειά, παρά για μεγάλα λόγια, εμφανίστηκε ο Σλοβάκος τεχνικός του τμήματος, Μίχαλ Μάσεκ ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνεται μέλος ενός μεγάλου και ιστορικού συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως οι παίκτριες του και ο ίδιος θα δουλέψουν σκληρά για να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Εύα Χαντάβα που από τη νέα σεζόν θα είναι η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου. Η έμπειρη διεθνής ακραία τόνισε πως οι «ασπρόμαυρες» συνδυάζουν το ταλέντο με την εμπειρία και είναι έτοιμες για τη σεζόν – πρόκληση που θα ξεκινήσει επίσημα στις 21 Οκτωβρίου με το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το δικό του στίγμα έδωσε και ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν άμεσα, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ.

ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΔΕΣΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ποδηλατικό διήμερο που διοργάνωσε το τμήμα ποδηλασίας του ΠΑΟΚ για να ενισχύσει οικονομικά τον αθλητή Μόδεστο Καπινά, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος.  Το «1ο Νυχτερινό Σιρκουί», έλαβε χώρα στην πίστα καρτ στο Νέο Ρύσιο και το «4Cross» στο PAOK Sports Arena. Ο Δικέφαλος συμμετείχε στην διοργάνωση με 30 συνολικά ποδηλάτες, κερδίζοντας αρκετές διακρίσεις. Δημήτρης Κατσίμπουρας και Φώτης Τσιαβές κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν και οι: Αθανάσιος Μαλούσης, Τζάστιν Ράις, Μάριος Κεχαγιάς, Σάββας Σιδηρόπουλος, Πάρης Σταματιάδης, Θεόδωρος Τερζής. Ευχή όλων των συμμετεχόντων ήταν η ταχεία ανάρρωση του άτυχου ποδηλάτη, Μοδέστου Καπινά.

Προηγούμενο άρθροΑφήστε ήσυχο το VAR!
Επόμενο άρθροΤρέχοντας με την Under Armour

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία