Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι αναμνήσεις του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας

Δημοφιλή

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Full Επίθεση» και στον City 106,1 και μίλησε για το βιβλίο του Κώστα Βασιλόπουλου «Ράζβαν Λουτσέσκου Double PAOK» και θυμήθηκε πολλές στιγμές από την παρουσία του στην ομάδα και φυσικά από την σεζόν 2018/19.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που καταφέρανε:

«Είναι απίστευτο αυτό που καταφέραμε. Για μένα ήταν απίστευτα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Το βιβλίο είναι η ματιά μας, είναι το πως το ζήσαμε εμείς μέσα από το γήπεδο».

Για το αν είναι τιμή του που συμμετέχει στο βιβλίο:

«Ναι φυσικά! Για μένα είναι εκπληκτικό που μίλησα για τον Ράζβαν, για εκείνη την χρονιά. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω και εγώ σε αυτό».

Για το τι σημαίνει ο Λουτσέσκου γι’ αυτόν:

«Είναι πατέρας για εμένα. Όταν έχεις έναν προπονητή σαν αυτόν νιώθεις αήττητος. Είναι σαν πατέρας για μένα, αλλά όχι μόνο για μένα για όλους τους παίκτες. Ο Ράζβαν είναι ένας φανταστικός προπονητής και φανταστικός άνθρωπος, διαμόρφωσε με πολύ θετικό τρόπο την καριέρα μου».

Για το τι θυμάται από εκείνη την χρονιά:

Θυμάμαι πολλά. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμασταν σαν οικογένεια. Κανείς δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Όλοι μαζί μπαίναμε στο λεωφορείο και πηγαίναμε να νικήσουμε!»

Για την χρονιά 2017/18, όπου κλάπηκε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και αν έπαιξε ρόλο στην χρονιά του Νταμπλ:

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν και αυτή απίστευτη χρονιά. Είχαμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως και αυτό που έγινε το 2018 αν δεν γινόταν, πάλι θα παίρναμε το Νταμπλ το 2019. Ολοκληρώσαμε την σεζόν 2018/19 αήττητοι, πήραμε το Κύπελλο και ήταν πραγματικά ένα απίστευτο συναίσθημα για όλους μας».

Για τον Μάκη Χάβο:

«Η φανέλα της Καλαμάτας είναι ασπρόμαυρη, οπότε βλέπω παντού τον ΠΑΟΚ (σ.σ. γέλια). Μου είπε ο κόουτς ότι ήταν και αυτός στον ΠΑΟΚ και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο Κάνιας είπε:

«Ήταν απίστευτο να είμαι στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια. Είναι προνόμιο για μένα και θα το λέω για πάρα πολλά χρόνια. Ευχαριστώ τον Λουτσέσκου και την οικογένεια Σαββίδη. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ήταν μαζί μας και μας βοηθούσε συνέχεια, ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτή είναι η δουλειά του προέδρου και θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα, που βοήθησε την ομάδα να γίνει Πρωταθλήτρια».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ όμορφο που η ομάδα είναι πρώτη στον όμιλο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι απίστευτος προπονητής. Τώρα νομίζω πως έχει μείνει στον ίδιο δρόμο όπως ήταν όταν ήμουν και εγώ στην ομάδα και αυτή η σεζόν θα είναι μια πολύ καλή σεζόν. Θέλω να δω τι θα γίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αλλά πιστεύω πως στο φινάλε της θα είναι ψηλά. Έχει πολύ καλούς παίκτες και ένα πολύ δυνατό γκρουπ που δημιούργησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου».


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία