Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Πετράκης: «Ομάδα με υψηλή ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και τον Αλί Σαμάτα μίλησε ο Γιάννης Πετράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού:

«Για εμένα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλή ποιότητα, ας πούμε το πρώτο γκολ είναι γκολ για σεμινάριο, ήταν θεαματικό και με μεγάλη ποιότητα από τους ποδοσφαιριστές του. Εμείς είχαμε μία δύσκολη δουλειά, αλλά από τη μεριά μας κάτι κάναμε καλά και αυτό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη δημιουργικότητα και εμείς πιστεύω ότι τους φέραμε σε δύσκολη θέση και θα στηριχθούμε σε αυτό για να γίνουμε καλύτεροι».

Για τον Αλί Σαμάτα:

«Ο Σαμάτα επειδή είδα το background του, έχει υψηλές παραστάσεις και εμπειρίες. Επειδή ωστόσο δεν είμαστε μηχανές και είμαστε άνθρωποι , χρειαζόμαστε τον χρόνο μας και έχει το στυλ του ποδοσφαιριστή που μου αρέσει. Έχει τοποθετήσεις, γκολ, προστατεύει τη μπάλα ωραία και κινείται στον χώρο. Τόσο αυτός όσο και ο Μπράντον είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές , έχοντας και τον Τζίμα πιστεύω ότι αν ήμουν ο Λουτσέσκου θα ήμουν ικανοποιημένος με τις τρεις λύσεις αυτές».

Ενώ για τη μάχη του τίτλου:

«Οι τέσσερις ομάδες στην κορυφή μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν την σταθερότητα που έχει αποκτήσει, αλλά νομίζω ότι όλοι μπορούν να διεκδικήσουν».


Τελευταία νέα

Ο Κωνσταντέλιας… το βιολί του

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στην Τόυμπα, για την 13η αγωνιστική της Super League και βρίσκεται δύο...

Στην ίδια κατηγορία