Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Τσόλακ έχει παράπονα

Δημοφιλή

Ο Αντόνιο Τσόλακ συνεχίζει την καριέρα του στη Ρέιτζερς από το περασμένο καλοκαίρι, με τους Σκωτσέζους να τον αγοράζουν από τον ΠΑΟΚ.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και τη παρουσία του στο Champions League, o πρώην επιθετικός του Δικεφάλου δεν βρέθηκε στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου οι συμπατριώτες του κατέκτησαν την τρίτη θέση, στον μικρό τελικό με το Μαρόκο.

Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντόνιο Τσόλακ, δεν έκρυψε το παράπονο του για αυτή την εξέλιξη, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος για την Κροατία και τους συμπαίκτες μου και φυσικά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ελπίζω στο μέλλον να επιστρέψω στην Εθνική και θα δουλέψω σκληρά γι΄ αυτό. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία η τρίτη θέση, για μία τόσο μικρή χώρα.

Ωστόσο, ήταν απογοητευτικό για μένα πως δεν βρισκόμουν στην αποστολή, στην οποία ήταν παίκτες που δεν είχαν τους δικούς μου αριθμούς και δεν έπαιξαν καν στο Champions League.

Φαντάστηκα τον εαυτό μου στο Κατάρ και θα ήταν ωραίο να είχα ένα μετάλλιο στο σπίτι μου. Είναι ένα μέρος του παιχνιδιού και αυτό.

Μερικές φορές απογοητεύεσαι και πρέπει να δουλέψεις σκληρά ξανά και ξανά για να το ξεπεράσεις. Έχει να κάνει με το να πηγαίνεις στο επόμενο που βρίσκεται μπροστά σου».


Τελευταία νέα

Η ηχητική στην γκολάρα της ανατροπής! (video)

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε. Με ένα...

Στην ίδια κατηγορία