Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Τσιγγάρας «ανάγκασε» τους Γάλλους να ασχοληθούν μαζί του

Δημοφιλή

O Χάρης Τσιγγάρας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, μετά τον δανεισμό του στη Γαλλία και την Τουλούζ, βρίσκεται στην προετοιμασία του Δικεφάλου και μάλιστα δείχνει καλό πρόσωπο κι ετοιμάζεται για τη δική του επάνοδο, μετά από μια δύσκολη σεζόν. Ο Έλληνας χαφ μάλιστα σκόραρε στο νικηφόρο, και δυνατό, φιλικό με την Γκενκ, με τους Γάλλους να φαίνεται πως παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Πιο συγκεκριμένα, ιστοσελίδα που ασχολείται με την Τουλούζ έκανε τη δική της αναφορά στην εμφάνιση του Χάρη Τσιγγάρα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως τόσο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, όσο και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Φίλιπ Μοντανιέ, δεν του επέτρεψαν να βρει θέση στο ροτέισον.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Αν και ο, πρόεδρος της Τουλούζ, Ντάμιεν Κομόλι πίστευε ακράδαντα στον Χάρη Τσιγγάρα, η μεταγραφή του μέσου αλλά και οι επιλογές του Φίλιπ Μοντανιε, δεν του επέτρεψαν να βρει θέση στην ομάδα.

Κατά τη διάρκεια του δανεισμού του ο ποδοσφαιριστής έπαιξε ελάχιστα στη Ligue 1 και μόλις τρία παιχνίδια στο Κύπελλο. Φυσικά η Τουλούζ αποφάσισε να μην ασκήσει την οψιόν αγοράς και ο, διεθνής με τις μικρές Εθνικές, Έλληνας χαφ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα έπαιξε στα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας και σκόραρε σε αυτό κόντρα στη Γκενκ.

Το καλοκαίρι του ΠΑΟΚ θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, με τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στη Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League».


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία